"Klantvriendelijkheid
is niet alleen te meten, maar moet je ook voelen"

Bent u niet tevreden?

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw woning en met onze dienstverlening. Bent u ontevreden? Laat het ons dan weten!

Actueel

 • Het bewonersblad maart is weer uit!

  15 april 2014

  In deze editie van het bewonersblad twee enthousiaste jongeren die werkervaring opdoen bij TBV Wonen. Ook de voedselbank aan het woord over het mooie werk dat zij doen. En kijkt u even mee naar binnen bij de wijk Koolhoven? lees verder »
 • Inkomensafhankelijke huurverhoging 2014

  15 april 2014

  In 2013 hebben huurders van TBV Wonen een inkomensafhankelijke huurverhoging gehad. Ook dit jaar maken wij gebruik van deze wettelijke mogelijkheden. In dit nieuwsbericht leest u wat dit inhoudt en waarom wij dit doen. Vóór 1 mei ontvangt u een persoonlijke brief waarin staat wat uw huur per 1 juli is. lees verder »
 • Wij zijn 15 april vanaf 16.00 uur gesloten

  15 april 2014

  Op dinsdag 15 april zijn wij vanaf 16.00 uur gesloten in verband met een personeelsbijeenkomst. U kunt op www.tbvwonen.nl veel antwoorden op uw vragen vinden en online een reparatieverzoek inplannen. Reparatie met spoed? Bel (013) 594 05 55. lees verder »
 • Samen bouwen we beter in 't Zand.; Doet u mee?

  13 april 2014

  U wilt graag in de levendige en centraal gelegen wijk ’t Zand in een huurwoning wonen. Maar zou het ook niet mooi zijn als u aan kunt geven hoe u graag in ’t Zand woont? Met woningcorporatie TBV Wonen kunt u nu samen uw toekomstige appartementengebouw in ’t Zand ontwerpen. Want samen bouwen we beter! Doet u mee? lees verder »
 •  

Wonen in Rijghpark!

Laatste sociale huurappartementen Rijghpark te huur! Bezoek de open dag op 3 mei

Een woning zoeken via Woning in Zicht

Via Woning in Zicht regelt u uw inschrijving en kunt u het woningaanbod bekijken.

Contact met ons?

Volg ons op Twitter

TBV Wonen

volg ons op twitter
www.twitter.com/tbvwonen