Ik ben huurder

Huur opzeggen

Huur opzeggen?

Wilt u de huur opzeggen? De opzegtermijn is minimaal één maand. En gaat in op het moment dat wij de huuropzegging van u hebben ontvangen. U kunt uw huur makkelijk en snel opzeggen via uw persoonlijke pagina Mijn TBV Wonen.

Na ontvangst van de huuropzegging krijgt u van ons een bevestiging met onder andere informatie over de oplevering van de woning.

Huuropzegging bij overlijden

Het kan zijn dat u de zaken regelt voor een overleden familielid of kennis. Ook dan moet u de huur opzeggen en de woning opleveren. Hiervoor gelden dezelfde spelregels als bij een ‘normale’ huuropzegging, ook stuurt u een akte van overlijden mee. Dit kunt u ook regelen via Mijn TBV Wonen als u beschikt over de inloggegevens. In alle andere gevallen neemt u tussen 09.00 uur en 12.30 uur contact op met de verhuurlijn (013) 594 05 00. Wij helpen u graag zaken goed te regelen tijdens deze trieste periode.

Gedeeltelijke huuropzegging

Wil één van beide huurders de woning verlaten en blijft de woning bewoond door de andere huurder? Dan willen wij graag dat u uw gedeelte van de huur opzegt. Hiervoor gelden dezelfde regels als bij de hierboven geschreven (volledige) huuropzegging. Ook hiervoor kunt u terecht op uw persoonlijke pagina Mijn TBV Wonen.