Ik ben huurder

Energiekosten

Soms betaalt u als huurder kosten voor uw energieverbruik rechtstreeks aan uw energieleverancier en soms betaalt u de kosten voor energie aan TBV Wonen. Dit is bijvoorbeeld het geval als u stads- of blokverwarming heeft. Vanaf 1 januari geldt dat alle partijen die warmte leveren zich moeten houden aan de warmtewet.

TBV Wonen en energie besparen

TBV Wonen investeert in haar woningen met duurzame oplossingen zowel voor de portemonnee van de huurders, als het milieu. Wilt u weten wat TBV Wonen allemaal doet? U leest het bij Over ons.

Zelf energie besparen?

Er zijn veel manieren waarop u ook zelf uw energie kunt besparen. Op verschillende sites vindt u hier veel informatie over, bijvoorbeeld op de website van de Consumentenbond. Woonenergie

U kunt ook energiekosten besparen door deel te nemen aan WoonEnergie. Door gezamenlijke inkoop van energie leidt WoonEnergie tot scherpere tarieven. Als huurder van TBV Wonen profiteert u van de gunstige tarieven.

TBV Wonen als Duurzame Energieleverancier

Sinds 2013 zijn wij ook energieleverancier voor een aantal wooncomplexen. Op deze manier kunnen we voor een gunstig tarief energie inkopen en zorg dragen voor een goede energielevering. Daarvoor is de Duurzame Energie Maatschappij TBV Wonen opgericht.