Ik wil huren

Binnenkort te huur

Binnenkort te huur

Bent u niet direct op zoek naar een huurwoning? Hieronder ziet u de binnenkort te verhuren woningen. Neem voor  meer informatie gerust contact op met onze verhuurlijn (013) 594 05 00. Op werkdagen bereikbaar van 8.30-12.30 uur. 

 • denim

  Denim; stoer wonen in een momumentaal pand binnen Jozefpark

  TBV Wonen restaureert op dit moment de monumentale hofjes aan de Ringbaan Zuid. Deze hofjes worden verbouwd naar appartementen van ongeveer 46m². De appartementen liggen in het groene Jozefpark, vlakbij het Leijpark, winkels en bij uitvalswegen. De huurprijs van deze appartementen komt rond de € 590 te liggen en de verhuur verloopt via Woning in Zicht www.woninginzicht.nl. Rond juni/juli zijn deze appartementen gereed.
  Lees verder
 • Koolhoven buiten; appartementencomplex Hooglander

  Op dit moment is TBV Wonen bezig met plannen om een appartementencomplex met betaalbare huurwoningen te gaan bouwen in Koolhoven Buiten; Hooglander. Het gaat om waarschijnlijk 41 appartementen met naar verwachting een gemiddelde huurprijs van rond de € 600. Zodra er meer nieuws hierover, leest u het op onze website.
  Lees verder
 • Wonen + werken in monumentale Mariëngaarde

  Stijlvolle historie in een modern jasje. Dat zijn de verbouwde huurappartementen in Mariëngaarde aan de Burgemeester Damsstraat 15 in de populaire wijk Zorgvlied in Tilburg. Nu zijn alle appartementen verhuurd, maar vul het interesseformulier gerust in. Wij nemen dan contact op zodra er een appartement vrij komt.
  Lees verder