Over TBV Wonen

Bewonersblad

Bewonersbladen

TBV Wonen wil graag bomen sparen. Dat willen we onder andere doen door de gedrukte oplage van ons bewonersblad omlaag te brengen. Blijft het papieren blad bij u ongelezen, dan horen we graag of u hieraan wilt meedoen. Vul onderstaande u keuze in en druk op de verzendknop. 
Maak een keuze
 • Bewonersblad voorjaar 2019

  TBV Wonen_bewonersblad_voorjaar_2019

  TBV Wonen_bewonersblad voorjaar 2019_thumb50
  Voorjaar: de tijd van een nieuw begin. Dat komt goed terug in het voorjaarsnummer van ons bewonersblad. De bewoners van Piusstaete maken zich op voor een nieuwe woonstart en worden daarbij goed begeleid. Samen met Woonstichting ’t Heem, waarmee we gaan fuseren, en onze beide HBO’s werken we aan nieuw huurbeleid. Ook geven we aandacht aan ons nieuwe incassobeleid. En we stellen u onze nieuwe directeur-bestuurder voor. En in dit buitenseizoen is er uiteraard ook aandacht voor de tuin. Met tips voor wat u zelf kunt doen, maar ook een mooi voorbeeld van hoe leuk tuinieren kan zijn! Geniet van het voorjaar en de zomer!
 • Bewonersblad winter 2018/2019

  TBV_Bewonersblad december 2018

  Thumbmail Bewonersblad december 2018_10pct
  We sluiten 2018 af met terugblikken op een bewogen jaar. We kijken vooruit naar het komende jaar. En natuurlijk kijken we naar zaken waar we op dit moment mee bezig zijn. In dit nummer gaat het op meerdere manieren over duurzaamheid. We spraken hierover met huurders op een participatiebijeenkomst. Onze energiecoach legt uit hoe hij hierbij kan helpen. En met renovaties zoals in Oerle dragen we ook bij aan verduurzaming. Ook leest u hoe we bezig zijn met onze eigen toekomst: door het opleiden van vakmensen en door een mogelijke fusie. Wij wensen u fijne feestdagen, een mooi 2019 en voor nu veel leesplezier!
 • Bewonersblad zomer 2018

  Bewonersblad zomer 2018

  In de buurt zomer 2018
  Hier is hij dan het nieuwe bewonersblad zomer 2018. Een beetje dikker dan u van ons gewend bent, want er is veel nieuws. Zo stelt Ton Streppel zich kort voor, nodigen wij u uit voor de dag van het Huren, stellen de wijkteams zich aan u voor, leest u over hoe buren huren en wie deze keer in het zonnetje is gezet. Graag nodigen wij u ook uit voor de participatiebijeenkomst duurzaamheid. Lees er snel over.
 • Bewonersblad winter 2018

  Bewonersblad winter 2018

  thmb winter 2018
  In deze editie: een hele actieve en betrokken bewoner op de Bachlaan. Wat een kanjer voor de wijk. En neemt u mee een kijkje aan de Ringbaan Zuid bij de monumentale hofjes? De hofjes van het oude Sint Jozefzorg worden op dit moment gerenoveerd en worden stoere appartementen voor starters. Ze krijgen niet voor niks de stoere naam Denim. Veel leesplezier!
 • Bewonersblad najaar 2017

  Bewonersblad najaar 2017

  bewonersblad najaar 2017 thmb2
  Het is volop herfst en het bewonersblad van dit najaar staat weer online. De bewoners van Thornerbeek in de Blaak laten hun woning zien in deze editie. Wat zijn ze trots op hun eigen woning. Ook lees je hoe dit bijzondere initiatief tot stand is gekomen.
 • Bewonersblad zomer 2017

  Bewonersblad juni 2017

  Bewonersblad juni 2017 thmb
  Deze editie van het bewonersblad staat helemaal in het teken van leefbaarheid. Onze communicatiecollega Marleen Wickering liep een dagje mee met huismeester Coen Wullems. En wat vindt u van de leefregels die helpen om prettig met elkaar te kunnen samenleven in de buurt?
 • Bewonersblad In de Buurt december 2016

  Bewonersblad In de buurt Winter 2016

  thumb bewonersblad
  De laatste editie van het bewonersblad dit jaar alweer! Een bijzonder jaar want het was de 100ste verjaardag van TBV Wonen. In dit jaar gaven we klusjes weg als kadootje. Ruim 50 klusjes zijn er in dit jubileumjaar gedaan. Lees meer in het bewonersblad.
 • Bewonersblad In de Buurt zomer 2016

  Bewonersblad In de Buurt zomer 2016

  coverbewonersbladthmb
  Het is volop zomer zo eind augustus en wij hebben weer een bewonersblad vol met leuke en nuttige artikelen dat kunt lezen op uw balkon of in uw tuin. Veel leesplezier!
 • Bewonersblad In de Buurt mei 2016

  bewonersblad voorjaar 2016

  thumbcover
  In deze tweede jubileumuitgave van In de Buurt in dit jaar leest u welke mooie klussen we al voor huurders hebben mogen doen als jubileumkado. Ook leest u het verhaal van uitvoerder Berny de Bruin die nu het langst werkzaam is bij TBV Wonen. En hij heeft al het een en ander meegemaakt..
 • Bewonersblad In de buurt januari 2016

  bewonersblad januari 2016

  cover januari 2016
  Een bijzondere editie, deze jubileumeditie. TBV Wonen viert namelijk haar 100-jaar bestaan. En doet dat graag samen met u. medewerkers van TBV Wonen gaan graag een klusje doen voor u. de eerste activiteit staat al gepland voor januari in Koningsvoorde. Veel leesplezier!
 • Bewonersblad oktober 2015

  Bewonersblad oktober 2015

  cover bewonersblad thmb
  De herfst doet zijn intrede. Het seizoen voor de kaarsjes aan, op de bank en dan lekker lezen. Bijvoorbeeld het Bewonersblad In de Buurt. Over de huismeester en zijn taken, de noodopvang in Jozefzorg en nog veel meer!
 • Bewonersblad juni 2015

  Bewonersblad juni 2015

  bewonersbladjuni2015thmb
  Het bewonersblad van juni valt deze maand bij iedereen op de mat, maar kan u nu al online lezen. In deze zomereditie zetten we de twee krasse dames uit Oerle in het zonnetje en kijken we binnen bij bijzondere mensen in de Schoolstraat. Nog veel meer lees je in het bewonersblad van juni 2015.
 • Bewonersblad maart 2015

  bewonersblad maart 2015

  bewonersblad voorkant
  Actieve bewoners in de wijk zijn altijd fijn. Zij maken de wijk letterlijk samen meer leefbaar. Lees over de actieve bewonersgroep in het Kasteel. En waar kijken we deze editie even naar binnen?
 • Bewonersblad december 2014

  Bewonersblad december 2014

 • Bewonersblad In de Buurt september 2014

  bewonersblad september 2014

  bewonersbald thmb
  In dit bewonersblad leest u over woonfraude. Kijken we even binnen bij de nieuwe bewoners van Erasplaats en zetten we twee bijzondere bewoners in het zonnetje!
 • Bewonersblad TBV Wonen mei 2010

  bewonersbladmei2010

  Met trots presenteren wij u het eerste bewonersblad van TBV Wonen. Met leuke en interessante artikelen voor u als huurder om te lezen. Iedere editie vertelt een huurder of zijn huisje en de invulling ervan. Deze editie twee huurders die hun gehuurde ruimte gebruiken als winkel.
 • Bewonersblad In de Buurt september 2010

  bewonersbladsept2010

  Het bewonersblad In de Buurt van september 2010 is weer uit. Hierin leest u leuke en interessante artikelen. Zo leest u wat TBV Wonen doet voor het milieu en spreken we twee buren over hun woning in de Borculolaan. Ook spreken we manager Zorg van Joannes Zwijsen en een bewoner. Zij leggen uit hoe Joannes Zwijsen tot stand is gekomen en hoe bijzonder wonen het er is. Veel leesplezier!
 • Bewonersblad In de Buurt december 2010

  bewonersbladdec2010

  Deze laatste editie van het nieuwe jaar geeft een bijzonder inkijkje in het werk van de onderhoudsdienst van TBV Wonen. Met welke reparatieverzoeken krijgen zij te maken en hoe lossen zij deze op? En in het Boddehuis zijn leerlingen van het Boddehuis druk met 'leren wonen'. Hoe ze dat doen, leest u in deze editie
 • Bewonersblad In de Buurt mei 2011

  bewonersbladmei2011

  Binnenkort bij alle huurders op de mat: het vierde bewonersblad van TBV Wonen. Met allerlei interessante en leuke artikelen voor u om te lezen. Zo zijn we op bezoek geweest bij twee huurders in Berkdijk. We gaan de binnenkort alle woningen in deze wijk renoveren en je leest hun mening hierover. Ook kijken we kritisch naar de invoering van Woning in Zicht en leggen we uit makkelijk het voor u is om iets aan uw woning te veranderen zonder allerlei regels en papierwerk.
 • Bewonersblad In de Buurt september 2011

  bewonersbladsept2011

  Deze editie van In de Buurt kunt u weer even binnengluren bij twee jonge vrouwen die in een flat aan de Edisonlaan wonen. Ze hebben alletwee hun woning anders ingericht, maar hebben er ook alletwee hun thuis van gemaakt.