Over TBV Wonen

Actueel

Actueel

 • Piusstaete

  Piusstaete leeg in 2023

  29-10-2018
  De gemeente Tilburg start een onderzoek naar de ontwikkeling van het Koningsplein in relatie tot het Stadskwartier. TBV Wonen wil niet langer wachten en bewoners van Piusstaete zekerheid bieden. Piusstaete wordt óf grootschalig gerenoveerd, óf gesloopt óf een combinatie daarvan. In alle gevallen leveren de werkzaamheden zodanige overlast op dat bewoners niet in de woning kunnen blijven wonen en verhuizen hoe dan ook noodzakelijk is. Uit gesprekken met bewoners is gebleken dat er iets moet gebeuren aan het gebouw en TBV Wonen wil bewoners graag een goede woning bieden.
  lees verder »
 • logo-aangepast

  Kom langs bij TBV Wonen tijdens de dag van het huren op 13 oktober!

  28-09-2018
  Tijdens de landelijke open dag organiseert TBV Wonen diverse activiteiten in en om het hoofdkantoor aan de Spoorlaan 430 in Tilburg. Maak kennis met onze wijkbeheerders, woonadviseurs, vaklieden etc. Laat u voorlichten over onze duurzaamheidsoprojecten, Woning in Zicht en alles wat er komt kijken bij onze verhuur. Wees welkom, we zien je graag 13 oktober tussen 10:00 en 12:30 uur. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Team TBV Wonen
  lees verder »
 • TBV Wonen gesloten vanaf 16:00 uur op 25 september 2018

  24-09-2018
  In verband met een personeelsbijeenkomst is TBV Wonen gesloten vanaf 16:00 uur op dinsdag 25 september 2018. Heeft u een dringend repartieverzoek, dan kunt u telefonisch contact op nemen op het volgende telefoonnummer: (013) 594 05 55.
  lees verder »
 • kleine zijaanzicht

  Samen bouwen we beter

  20-09-2018
  Nu online! TBV Wonen is in de wijk Het Zand bezig met het tweede deel van een uniek woonproject. Aan de Tobias Asserlaan bouwt TBV Wonen sociale huurappartementen. Toekomstige bewoners praten mee over het ontwerp van hun nieuwe woning.
  lees verder »
 • Participatiebijeenkomst 'duurzaamheid': 4 oktober vervalt, 20 september gaat door

  19-09-2018
  Onlangs hebben wij aangegeven voor onze participatiebijeenkomst over ‘duurzaamheid’ 2 avonden te organiseren. Dit plan ontstond na een groot aantal voorlopige aanmeldingen. Nu wij de definitieve aanmeldingen ontvangen hebben, blijkt de opkomst aanzienlijk kleiner. Daarom hebben wij besloten de extra avond op 4 oktober toch te laten vervallen. De oorspronkelijke bijeenkomst op 20 september gaat gewoon door.
  lees verder »