Over TBV Wonen

Actueel

Actueel

 • Aannemingsovereenkomst Tobias2_thumb

  Aannemingsovereenkomst nieuwbouw appartementen Tobias Asserlaan getekend

  20-11-2019
  Op 19 november 2019 hebben TBV Wonen en Bouwcombinatie Remmers-Coolen de overeenkomst van aanneming ondertekend voor de bouw van twee appartementencomplexen aan de Tobias Asserlaan in Tilburg.
  lees verder »
 • eVito_thumb

  TBV Wonen neemt eerste elektrische onderhoudsbus in gebruik

  12-11-2019
  Deze week hebben wij onze eerste elektrische onderhoudsbus in gebruik genomen, geleverd door Rüttchen Tilburg. Omdat wij dagelijks heel wat kilometers rijden om het woningonderhoud voor onze bewoners te verzorgen, zien we hier mooie kansen om onze organisatie te vergroenen.
  lees verder »
 • Poster_sms_herinnering03_DEF_thumb

  Sms-herinnering bij reparatie

  11-11-2019
  Maakt u als huurder van TBV Wonen een reparatie-afspraak, dan krijgt u vanaf nu bij een groot deel van de reparatie-afspraken een herinnerings-sms. 1 dag van tevoren én 30 minuten voordat we bij u zijn. Zo vergeet u de afspraak niet en weet u wanneer we eraan komen.
  lees verder »
 • Woningcorporaties staan op tegen woningnood

  03-10-2019
  Meer dan 180 woningcorporaties dienen vandaag bezwaar in tegen de verhuurderheffing, een extra belasting op sociale huurwoningen die woningcorporaties betalen naast andere belastingen. Zij willen de 1,7 miljard aan huuropbrengsten die nu worden afgedragen aan de staat inzetten voor de volkshuisvesting. Ook TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg doen mee aan deze actie.
  lees verder »
 • DvhH_thumb

  Welkom op de Dag van het Huren

  02-10-2019
  Tijdens de Dag van het Huren op zaterdag 12 oktober van 10.00-12.30 uur staat onze deur voor u open. Neem eens een kijkje bij ons achter de schermen.
  lees verder »