Over TBV Wonen

Actueel

Stoer wonen in een rijksmonument aan de Ringbaan Zuid

Ben je een alleenstaande of als koppel (maximaal 2 personen) op zoek naar een appartement in een uniek, historisch gebouw? Dan bieden wij je nu de unieke kans om te komen wonen in “Denim”.

De naam “Denim” is opgedragen aan de stad Tilburg, van oudsher een textielstad. De eerste steen  is gelegd in 1952 en was voorheen het verzorgingstehuis Jozefzorg. 

In Denim voel je je thuis in de gemoedelijke ‘hofjes’, verbonden met de andere bewoners en leefomgeving en draag je jouw steentje bij aan de gezamenlijke ruimten.

Voel je de aantrekkingskracht? Dan zitten we je achter je broek en adviseren om nu heel snel te reageren.

Je begrijpt natuurlijk dat zo’n bijzonder gebouw een speciale behandeling vereist. Voor bewoners zijn er bepaalde restricties en voorwaarden om hier te mogen wonen.

De woningen liggen beschut in het groen van het Jozefpark en dichtbij het Leijpark, de bruisende Piushaven, winkels (AaBe Fabriek) en nabij uitvalswegen. Kortom, een unieke dynamische plek in het groen.

Op 16 mei a.s. vanaf 18.00 uur houden wij voor de gelukkige bofkonten een informatieavond. De geselecteerde kandidaat-huurders krijgen hiervoor een uitnodiging. Reserveer deze datum in je agenda want misschien behoor je tot de gelukkigen!

Vanaf 3 mei zullen de advertenties van deze Denim woningen op ‘Woning in Zicht’ aangeboden worden. 

« Terug naar overzicht