Over TBV Wonen

Actueel

Uitnodiging voor woningzoekenden

Op een participatiebijeenkomst willen wij graag in gesprek over het onderwerp ‘toewijzing’. Welke richtlijnen hanteren we bij het toekennen van een woning aan een mogelijke huurder?

U als woningzoekende bent ervaringsdeskundige!
Wie kan over dit onderwerp nu beter iets vertellen dan de mensen die op dit moment actief op zoek zijn naar een huurwoning?! Wilt u uw ervaring met en mening over dit onderwerp met ons delen? We vragen daarvoor drie uur van uw tijd. Omdat de bijeenkomst start om 18:00 uur, zorgen wij voor soep en broodjes.

Datum: 10 december 2018
Tijd: 18:00 tot 21:00 uur
(soep en broodjes tot 18.30 uur)
Locatie: Kantoor TBV Wonen, Spoorlaan 430 Tilburg
Bereikbaarheid: U kunt parkeren op ons parkeerterrein of met het OV komen.

Programma met spelvorm
We gaan met elkaar in gesprek in de vorm van een spel. Hierin kruipt u zelf in de rol van de woningverdeler. Welke keuzes maakt u en waarom? Een actieve vorm waarin we veel van u kunnen leren. Ook huidige huurders vragen we om mee te doen.

Opgeven en informatie
Wilt u ons uiterlijk 1 december laten weten of u erbij zult zijn op 10 december? Voor uw aanmelding of eventuele vragen kunt u contact opnemen met Marieke van Gurp, mvangurp@tbvwonen.nl of 013 594 05 94.
Reageer snel, want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij veel reacties zullen we loten. « Terug naar overzicht