Over TBV Wonen

Actueel

Hoe wilt u het liefst contact met TBV Wonen? Vertel het ons op 21 februari!

Van postduif naar de digitale wereld

Hoe wilt u het liefst contact met TBV Wonen? Vertel het ons op 21 februari!

Beste bewoner,

U en al onze andere huurders staan centraal bij TBV Wonen. We vinden het belangrijk om u goed van dienst te zijn en bereikbaar te zijn als onze huurders ons nodig hebben. Daarin willen we ons steeds blijven verbeteren. Graag horen wij van u hoe u het liefst contact met TBV Wonen wilt. Per telefoon, e-mail, Whatsapp, huisbezoek, brief, op ons (wijk)kantoor of op een andere manier.

Leren van onze huurders
Op donderdag 21 februari organiseren wij een bijeenkomst waarop wij graag van u horen welke manier(en) van contact met TBV Wonen u fijn vindt. Door hier samen over te spreken, willen wij van u goede tips en aanbevelingen krijgen. Zo kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren.

Programma
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 21 februari bij De Nieuwe Koninklijke Harmonie Tilburg, Stationsstraat 26 in Tilburg. We bieden u tussen 17.30 en 18.00u graag soep en een broodje aan.

17.30-18.00u

Inloop, ontvangst met soep en broodjes

18.15u

Welkom

Inleiding onderwerp 'Contact'

Stellingen en stemmen

Vragen?

19.30u

Afsluiting

 
Aanmelden
Is uw interesse gewekt? Meld u dan vóór 14 februari aan op meedenken@tbvwonen.nl. We horen bij uw opgave graag of u alleen komt, of iemand meeneemt. U ontvangt van ons nog een bevestiging.

Locatie en parkeren
De bijeenkomst vindt plaats bij De Nieuwe Koninklijke Harmonie Tilburg, Stationsstraat 26 in Tilburg.
Komt u met de auto? Parkeren kan gratis op het terrein van TBV Wonen, aan de achterzijde van ons kantoor aan de Spoorlaan.

Hopelijk tot ziens op 21 februari!

« Terug naar overzicht