Over TBV Wonen

Actueel

Bereikbaarheid parkeerterrein TBV Wonen

In verband met werkzaamheden aan de Spoorlaan is de inrit naar ons parkeerterrein vanaf de Spoorlaan vanaf 11 maart tijdelijk niet bereikbaar. U kunt het parkeerterrein bereiken via de inrit aan de Stationsstraat.

Zo bereikt u ons parkeerterrein
1) Rijd op de Spoorlaan ons pand voorbij en sla twee panden later (voorbij de ING-bank en MannaertsAppels) rechtsaf de Langestraat in;
2) Sla na 120 meter rechtsaf, de Poststraat in;
3) Sla na 80 meter rechtsaf de Stationsstraat in;
4) Na 100 meter ziet u aan uw linkerhand een inrit met slagboom naar een parkeerterrein, (direct aan de linkerzijde van een bakstenen muur). Dit parkeerterrein gaat u op. Naast de ingang staat vermeld: "Uitsluitend bezoekers DKT Notarissen". U kunt echter gewoon het terrein oprijden en doorrijden naar achteren, daar vindt u parkeerruimte voor TBV Wonen en kunt u via de achteringang ons pand binnengaan.

Alternatieve aanrijdroute TBV Wonen_werkzaamheden Spoorlaan maart_april 2019foto parkeerterrein


Vertrek
Vanwege de werkzaamheden wordt ook de Stationsstraat in de loop van 2019 aan de zijde Spoorlaan ook afgesloten. Daarom geldt dan ook een aangepaste vertrekroute:
1) Rijd na de slagboom rechtsaf de Stationsstraat in. Normaal geldt hier eenrichtingsverkeer, maar dat wordt tijdelijk opgeheven;
2) Sla na 100 meter rechtsaf naar de Fabrieksstraat;
3) Na 100 meter slaat u scherp linksaf naar de Noordstraat.
4) Volg de Noordstraat, die overgaat in Nieuwlandstraat en Heuvelstraat, aan het einde van de Heuvelstraat slaat u linksaf, waarna u uitkomt op de Schouwburgring.

Alternatieve vertrekroute TBV Wonen_werkzaamheden Spoorlaan maart_april 2019_2 « Terug naar overzicht