Over TBV Wonen

Actueel

JINC Baas van Morgen: twee scholieren op de directiestoel bij TBV Wonen

Ieder kind verdient gelijke kansen. Dat vinden wij bij TBV Wonen ook. Maar in praktijk blijkt dat helaas niet altijd zo te zijn, dat zien we ook terug bij onze bewoners in de wijken en dorpen. Jammer genoeg speelt de postcode en sociaaleconomische achtergrond van een kind nog te vaak zijn of haar kansen voor de toekomst.
Daarom doen we dit jaar opnieuw mee aan een project van JINC: Baas van Morgen. Twee scholieren nemen in juni een dag de rol over van Paul Kouijzer, onze directeur-bestuurder.

Baas Van Morgen - Filled BlueAfgelopen jaar ontvingen we al een enthousiaste groep scholieren voor de JINC Bliksemstage. Het talent is groot en ze maken snel promotie: de volgende stap is al meteen een rol als bestuurder! Op 10 juni ontvangen we, als de omstandigheden het toelaten, 2 scholieren, die een dag onze Baas van Morgen zijn. Ze lopen een dag mee met onze directeur-bestuurder, en denken in die rol ook mee over de toekomst. Een belangrijk onderwerp voor hen, en zeker ook voor ons als organisatie is ‘gelijke kansen op de werkvloer’. We zijn blij deze scholieren een steuntje in de rug te kunnen bieden op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. Maar zij helpen ons op hun beurt ook: wij kunnen immers ook weer van hen leren, en met andere ogen naar de wereld kijken.

Op donderdag 28 januari is de (online) kennismaking. Daarna kijken we ernaar uit om op 10 juni onze Bazen van Morgen te verwelkomen!

« Terug naar overzicht