Project detail

Hooglander; energiezuinig wonen in Koolhoven Buiten

TBV Wonen heeft in september 2019 41 zeer energiezuinige huurappartementen opgeleverd aan het Zwartsluishof in deelplan Oude Leijoever in Koolhoven Buiten. De appartementen liggen in het groen tussen de hooglanders.

De appartementen hebben 2 slaapkamers en zijn 65 m² groot. De appartementen zijn voorzien van balkons gelegen op Oosten en Westen. Het complex heeft 6 verdiepingen. Ieder appartement heeft een eigen berging in een los gebouw naast het complex. De woningen worden gasloos opgeleverd. U moet dus elektrisch koken.

De appartementen zijn opgeleverd en verhuurd.

Huurprijzen

De woningen worden met een kale huurprijs van € 607,46 excl. servicekosten* verhuurd. De servicekosten bedragen 89,55 per maand.
Bij acceptatie van de woning, worden er eenmalig administratiekosten in rekening gebracht van €50,00. U bent verplicht als huurder een automatische incasso af te geven.

Toewijzing 

* 4 van de woningen worden verhuurd via loting, de rest wordt verhuurd op inschrijfduur.
* De verhuur verloopt via Woning in Zicht www.woninginzicht.nl. Op 22 maart 2019 komen de woningen online. Er zijn twee advertenties: 1 advertentie voor inschrijfduur en 1 advertentie voor de lotingwoningen.
* TBV Wonen benadert zelf de kandidaten die in aanmerking komen voor deze woning. De toewijzing gaat op basis van inschrijfduur en loting. 
* Na afloop van de advertentie benaderen we de kandidaten voor het aanleveren van gegevens en het voorkeursformulier. Daarna zal de toewijzing gaan plaatsvinden op volgorde van de reactietabel.  
Wij ontvangen bij toewijzing graag de volgende stukken (zorg ervoor dat u deze al in uw bezit heeft ):
* inkomensverklaring belastingdienst 2017 (van alle personen op de inschrijving)
* Mocht uw inkomen sterk afwijken van uw inkomensverklaring, dan ontvangen wij graag 3 recente maand loonstroken.
* Bent u zelfstandige? Dan ontvangen wij graag een jaarrekening die goedgekeurd is door uw boekhouder/ accountant.
* verhuurdersverklaring (als u nu ook een woning huurt) 

Wij zullen uw stukken beoordelen. Een onderdeel van de toewijzing kan zijn, dat wij u uitnodigen voor een gesprek bij TBV Wonen aan de Spoorlaan 430 en een kredietwaardigheidsonderzoek.

Overige informatie

In de berging is geen aansluitpunt voor elektra aanwezig, alleen verlichting. Dit betekent dat u geen elektrische fiets kunt opladen in de berging. 

Er mogen geen fietsen worden meegenomen in de algemene ruimte/lift van het gebouw. Parkeren kan op een openbaar parkeerterrein. Hier worden 41 parkeerplaatsen gemaakt die iedereen mag gebruiken. Er is geen vaste parkeerplaats bij iedere woning.
Er is geen aparte scootmobielruimte beschikbaar. De scootmobiel moet in de woning gestald worden.

* Let op: de huurprijzen en opleveringsdatum zijn onder voorbehoud
 
Zwartsluishof Tilburg1_20pct


Downloads

Zwartsluishof, Tilburg, Netherlands
  • Render 2 new3A
  • Hooglander1
  • Zwartsluishof Tilburg1_20pct
Meer foto's