Over TBV Wonen

Mutatieopzichter

TBV Wonen is een klantgerichte woningcorporatie in Tilburg van ongeveer 80 medewerkers. Wij investeren in de kwaliteit en betaalbaarheid van woningen en werken met partners samen aan het leveren van maatschappelijke prestaties. Dit doen we op een creatieve en verbindende manier. Onze ambitie is om een excellente dienstverlener te zijn.

 Wij zijn op zoek naar jou voor de functie

Mutatieopzichter

We zijn een organisatie in verandering. Afgelopen jaar hebben we met elkaar afgesproken dat we onszelf gaan ontwikkelen naar een cultuur waarin de klant, eigenaarschap en samenwerken centraal staan. Dat houdt in dat we van iedere collega iets extra’s verwachten in de zin van meedenken, meedoen en meebewegen. Hands on, professioneel, met verstand, met gevoel en met elkaar. We gaan dit als organisatie nog verder uitwerken. Doe jij met ons mee?

Je maakt deel uit van een enthousiast team, afdeling Woonservice. De afdeling Woonservice werkt sinds een jaar met drie zelfstandige gebiedsteams om de huurder nóg beter te helpen. De gebiedsteams zijn een jaar geleden gestart onder begeleiding van een teamcoach.

Hoe ziet een werkdag eruit van een mutatieopzichter bij TBV Wonen?

Jij bent hét aanspreekpunt voor vertrekkende huurders en eigenaar van alle opdrachten voor het mutatie onderhoud van je gebiedsteam. Je beantwoordt zowel digitaal als telefonisch verschillende vragen van nieuwe- en vertrekkende huurders en overlegt met onze eigen onderhoudsdienst over een opdracht die je eerder had gegeven. Halverwege de ochtend heb je met een huurder afgesproken die heeft opgezegd. Nadat je hebt kennis gemaakt, loop je met de huurder de woning door en controleer je de technische staat ervan. Je ziet een keuken die de huurder zelf heeft laten plaatsen en onderhandelt met de klant over de afhandeling er van. Ter plekke regel je met behulp van de mutatie-app de administratie met deze klant. Terug gekomen op kantoor, doe je je verdere administratie en heb je het gebiedsoverleg. Je voelt je verantwoordelijk voor de dienstverlening en resultaten van het team en daarom geef je regelmatig tips aan collega’s en doe je verbetervoorstellen.

Wat vragen we van jou?

 • Je krijgt voldoening als je van vertrekkende huurders een compliment krijgt voor je werk. Daar doe je alles voor, waarbij je je klantgerichtheid en communicatieve vaardigheden inzet om de juiste verwachting te managen.
 • Je hebt MBO-HBO niveau en bouwtechnisch inzicht. En je hebt ervaring in de volkshuisvesting. Je weet jouw ervaring, je kennis en je persoonlijkheid zo in te zetten dat je alle partijen op één lijn houdt.
 • Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd, ook als de drukte toeneemt.
 • Je kunt een weloverwogen besluit nemen als de situatie/richtlijnen niet helemaal duidelijk zijn en daar achteraf een toelichting op geven.
 • Je vindt makkelijk je weg binnen verschillende automatiseringssystemen. MS office heeft geen geheimen voor je. Ervaring met onze bronsystemen zoals Dynamics Empire en DISKIS is een grote pré.
 • Je bent een echte teamplayer. Je denkt actief mee, ziet (nieuwe) kansen en weet die om te zetten in de juiste actie.
 • Je bent flexibel zowel in je werk als soms in werktijden.  
 • Je woont in regio Tilburg.

Wij bieden:

 • Een leuke functie als mutatieopzichter voor 36 uur per week.
 • Een leuk team met betrokken en enthousiaste collega’s.
 • Een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven en zelfstandigheid.
 • Toplocatie tegenover het station en dichtbij het gezellige stadscentrum van Tilburg. Ook met de auto is het kantoor goed te bereiken.
 • Werken bij een woningcorporatie betekent dat geen enkele dag saai is.
 • De gezelligheid van zowel de stad Tilburg als haar bewoners.
 • Opleidingsbudget om te kunnen blijven ontwikkelen.
 • Schaal G van de CAO Woondiensten. Verder hebben we enkele leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Het dienstverband start voor de duur van één jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Interesse?

Wil je meer informatie? Bel dan Martin Vlasblom op (013) 5940572. Je reactie stuur je tot en met 13 mei 2019 naar solliciteren@tbvwonen.nl

De kennismakingsgesprekken zijn ingepland op 20 mei.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.