Over TBV Wonen

Projectleider planmatig onderhoud

TBV Wonen is een klantgerichte woningcorporatie in Tilburg van ongeveer 80 medewerkers. Wij investeren in de kwaliteit en betaalbaarheid van woningen en werken met partners samen aan het leveren van maatschappelijke prestaties. Dit doen we op een creatieve en verbindende manier. Onze ambitie is om een excellente dienstverlener te zijn.

 

Wij zijn op zoek naar jou

 

           Projectleider Planmatig Onderhoud 36 uur per week

 

We zijn een organisatie in verandering. We verbeteren ons continu. Zo hebben we afgelopen jaar hebben met elkaar afgesproken dat we onszelf  ontwikkelen naar een cultuur waarin de klant, eigenaarschap en samenwerken centraal staan. Dat houdt in dat we van iedere collega iets extra’s verwachten in de zin van meedenken, meedoen en meebewegen. Hands on, professioneel, met verstand, met gevoel en met elkaar. We gaan dit als organisatie nog verder uitwerken. Doe jij met ons mee?

 

Je maakt deel uit van een enthousiast team, de functie valt onder afdeling Vastgoedservice. Naast deze vacature, is er nog een collega Projectleider met wie je in onderling overleg het werk verdeeld. De afdeling wordt gewaardeerd om haar gedegen kennis en ontwikkelt zich steeds meer naar een klantgerichte afdeling. Alleen het technische probleem oplossen vinden we niet meer voldoende. Daarnaast doe je alles voor een tevreden klant. Dat kun je niet in je eentje, maar doe je samen.

 

Jij bent eigenaar van het planmatig technisch onderhoud van onze woningen, van voorbereiding tot realisatie. Dat houdt in dat je primair stuurt op een tevreden klant. Dat doe je door te zorgen voor een adequate afstemming met alle betrokkenen zoals klanten, collega’s, leveranciers en aannemers. De uitvoering van de projecten uit de onderhoudsbegroting besteed je uit aan bouwtechnische installatietechnische onderhoudsbedrijven. Jij zorgt er voor dat je de verwachtingen van klanten managet door hen mee te nemen in de uitvoering. Ten slotte bewaak je de resultaten op proces, kwaliteit en output.  

 

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een klantgerichte instelling en een passie voor technisch onderhoud aan woningen.
 • Je hebt een technische HBO opleiding genoten en meerdere jaren relevante werkervaring. Vanzelfsprekend hou je alle ontwikkelingen op je vakgebied bij en dat geldt ook voor technische installaties.
 • Affiniteit met installatietechniek is welkom.
 • Je weet dat projecten nooit vanzelf gaan en houdt er van oplossingen te vinden voor problemen. Vooral door betrokkenen bij elkaar te brengen en een constructieve sfeer te creëren. Hierbij stel je altijd de klant centraal en maak je een gezonde afweging met andere belangen.
 • In je stijl van communiceren, pas je je aan op de ander. Tegelijk weet je een boodschap over te brengen en daar afspraken over te maken. Zowel schriftelijk als mondeling. En je kunt korte gesprekken in het Engels voeren.
 • Je hebt kennis van aanbestedingsprocessen, technische wet- en regelgeving en projectmanagement.
 • Je vindt makkelijk je weg binnen verschillende automatiseringssystemen. MS office heeft geen geheimen voor je. Ervaring met onze systemen, zoals Dynamics Empire en Vastware is een grote pré.
 • Je bent een echte teamplayer. Je denkt actief mee en ziet (nieuwe) kansen. Je bent flexibel zowel in je werk als soms in werktijden.  
 • Je woont bij voorkeur in de regio Tilburg.

 

Wij bieden:

 • Een leuk team met betrokken en enthousiaste collega’s
 • Een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven en zelfstandigheid
 • Toplocatie tegenover het station en dichtbij het gezellige stadscentrum van Tilburg. Ook met de auto is het kantoor goed te bereiken (eigen parkeerplaats).
 • Werken bij een woningcorporatie betekent dat geen enkele dag saai is.
 • De gezelligheid van zowel de stad Tilburg als haar bewoners.
 • Opleidingsbudget om te kunnen blijven ontwikkelen.
 • Salaris rond de € 45.000 per jaar, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Verder hebben we enkele leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Het dienstverband start voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 

 

Interesse?

Wil je meer informatie? Bel dan Martin Vlasblom op 013 5940572. Stuur je reactie naar solliciteren@tbvwonen.nl.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.