Ik ben huurder

Huur betalen

Huur betalen

Huurt u een woning van ons, dan vragen wij u de huur voor de eerste van de maand aan ons te betalen. Dat kan op verschillende manieren. 

Manieren om de huur te betalen

1. Automatische incasso

De gemakkelijkste betaalwijze, voor u en voor ons is via een automatische incasso. Vraag meteen een automatische incasso aan en  log in op uw persoonlijke mijn TBV Wonen

2. Betalen via een acceptgirokaart

Bij betaling per acceptgiro ontvangt u halverwege elke maand een acceptgirokaart. Hiermee maakt u de huur aan ons over. Let op! Deze manier van betalen vervalt vanaf 1 juni 2017. U kunt dan betalen via acceptmail, I-deal of automatisch incasso.

3. Betalen via I-DEAL

Met de mogelijkheid van uw factuur in I-DEAL bieden wij u als huurder het gemak om de acceptgirokaart voor uw huurbetaling digitaal en veilig te te betalen via uw persoonlijke omgeving van Mijn TBV Wonen. U kunt hier de openstaande huur zien, en gelijk betalen via I-DEAL.

4. Pinbetaling

Aan de balie van de Woonwinkel kunt u met uw pinpas betalen. U kunt hiervoor terecht tussen 9.00 uur en 17.00 uur aan de Spoorlaan 430. Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om de huur in de Woonwinkel contant te betalen.

5. Periodieke betaling

U kunt ook zelf uw bank een opdracht geven om de huur maandelijks aan ons over te maken. Denk er dan wel aan dat u uw bank telkens informeert als er een wijziging in het huurbedrag optreedt, zoals bij huurverhoging en aanpassing van de servicekosten.

Bankgegevens TBV Wonen

Bankrekeningnummer TBV Wonen: NL36RABO0151216975.svi-logo-black-500x180

TBV Wonen is gecertificeerd met het Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren. Ook al gaat het over geld, het gaat uiteindelijk vooral om mensen!Kennisbank doorzoeken

Vind uw antwoord