Ik ben huurder

Huurachterstand en betalingsregeling

Huurachterstand en betalingsregeling

Het kan voorkomen dat u door bepaalde omstandigheden problemen krijgt met het betalen van de huur. Dit kan leiden tot een huurachterstand. Als u tijdig contact met ons opneemt is dit misschien niet nodig. In de meeste gevallen komen we samen tot een oplossing.


Samen op zoek naar een oplossing

Heeft u een huurachterstand? Dan kijken we bijvoorbeeld of wij u een betalingsregeling kunnen aanbieden. In overleg met u spreken wij dan een bedrag af dat u samen met de maandelijkse huur betaalt. Hiermee loopt u de achterstand in. U kunt ook aanvraag voor een betalingsregeling doen op uw persoonlijke pagina Mijn TBV Wonen.
Ook gemeente Tilburg biedt hulp via Schuldhulpverlening. Bekijk voor meer informatie hun informatievideo.

Sociaal Verantwoord Incasseren: écht helpen

TBV Wonen staat voor Sociaal Verantwoord Incasseren. We kijken verder dan alleen de financiële kant van incasso: we hebben ook oog voor problemen die bij onze huurders spelen. We geloven erin dat we zo tot een oplossing kunnen komen waar we onze huurders écht mee helpen. Ook al gaat het over geld, het gaat uiteindelijk vooral om mensen!
Voor deze aanpak zijn wij gecertificeerd met het Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren.

svi-logo-black-500x180

Wilt u een persoonlijk gesprek?

Soms speelt er meer dan alleen huurachterstand. Belt u ons gerust (013 594 05 94) . Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Onze medewerkers kunnen u adviseren verder te praten met een andere instantie die u kan helpen bij uw financiële of persoonlijke problemen. 

Nuttige links

Website Nibud | Inzicht in geldzaken
Website Zelf je schulden regelen
Website over de Wsnp
Website van het IMW

Log nu gelijk in om uw persoonlijke gegevens in te zien, te wijzigen en heel veel meer makkelijk en snel online te regelen!