Ik ben huurder

Huuraanpassing

Huuraanpassing 2022

TBV Wonen past ieder jaar per 1 juli de netto huurprijzen en de servicekosten aan. Dit doen wij om u ook in de toekomst een fijn thuis te kunnen bieden. Wij moeten naar de toekomst blijven kijken. Er is in Nederland een groot tekort aan (betaalbare) woningen. Het geld van de huurverhoging is onder andere nodig zodat wij kunnen blijven investeren in voldoende goede en betaalbare woningen. Wilt u weten hoe wij uw huurgeld verder nog gebruiken en hoe wij ervoor zorgen dat wonen voor u betaalbaar blijft? Bekijk dan deze video.

Verschillen in huuraanpassing

Niet iedereen krijgt dezelfde huuraanpassing. Dit is onder andere afhankelijk van het soort huurcontract (sociale huur of vrije sector huur) en uw (huishoud)inkomen. Lees meer over de aanpassing die geldt voor u:

 

Maatwerk en bijzondere regelingen

Wij vinden het belangrijk dat wonen voor iedereen zo goed mogelijk betaalbaar blijft. Wij hebben er oog voor dat lasten soms té zwaar kunnen worden. Is dat het geval, dan kijken wij graag samen met u naar regelingen van de (gemeentelijke) overheid of TBV Wonen. Lees hier meer over maatwerk en bijzondere regelingen.

Huurtoeslag

Wilt u meer informatie over huurtoeslag? Kijk dan op onze informatiepagina Huurtoeslag.