Ik ben huurder

Minder inkomsten door coronacrisis

Kunt u de huur niet betalen door de getroffen maatregelen rondom het coronavirus?

Door de genomen maatregelen kan het zijn dat u minder inkomsten heeft. Bijvoorbeeld omdat u werkt als ZZP’er en nu geen inkomen heeft. Of omdat u op basis van een nul uren contract nu tijdelijk geen salaris ontvangt. Het kan ook zijn dat uw inkomen wegvalt doordat u werktijdverkorting of ontslag heeft gekregen. Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden voor een betalingsregeling zodat de huurschuld zo min mogelijk oploopt. Hoe eerder u contact met ons opneemt hoe beter!

U kunt contact opnemen met Annette Wamelink 06-26518193 of Cathy Hultermans 06-54607783.

U kunt hen ook een berichtje sturen via WhatsApp of een mail sturen naar incasso@tbvwonen.nl


Maatregelen van de overheid

De overheid komt vanwege het coronavirus met maatregelen om banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor ZZP’ers, MKB-ondernemers en grootbedrijven op te vangen. U leest er meer over op www.rijksoverheid.nl en op www.tilburg.nl.
Ook gemeente Tilburg biedt hulp via Schuldhulpverlening. Bekijk voor meer informatie hun informatievideo.

Sociaal Verantwoord Incasseren: écht helpen

TBV Wonen staat voor Sociaal Verantwoord Incasseren. We kijken verder dan alleen de financiële kant van incasso: we hebben ook oog voor problemen die bij onze huurders spelen. We geloven erin dat we zo tot een oplossing kunnen komen waar we onze huurders écht mee helpen. Ook al gaat het over geld, het gaat uiteindelijk vooral om mensen!
Voor deze aanpak zijn wij gecertificeerd met het Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren.

svi-logo-black-500x180

Nuttige links

Website Nibud | Inzicht in geldzaken
Website Zelf je schulden regelen
Website over de Wsnp
Website van het IMW

Log nu gelijk in om uw persoonlijke gegevens in te zien, te wijzigen en heel veel meer makkelijk en snel online te regelen!