Zonnepanelen

Zonnigekant

Besparen op uw energiekosten met zonnepanelen!
Doet u mee?

Exclusieve aanbieding voor bewoners van de wijk Kasteel

Krijg nieuwe energie!

Wilt u geld besparen op uw energiekosten? TBV Wonen biedt u als huurder van wijk Kasteel zonnepanelen aan tegen hoge korting. Goed voor uw portemonnee én voor het milieu! In deze nieuwsflits leggen wij u uit wat wij als TBV Wonen voor u kunnen betekenen.

Wij regelen het voor u

Wij bieden u zonnepanelen aan tegen zeer gunstige voorwaarden. En u hoeft zelf niets te doen (behalve u aan te melden). Ons installatiebedrijf plaatst de zonnepanelen op uw dak. TBV Wonen betaalt de aanschaf van de zonnepanelen en regelt de installatie. U heeft hier zelf geen omkijken meer naar.

Maandelijkse bijdrage

1+1

Panelen kosten normaal  € 2,50 per stuk per maand. Wij bieden u nu 1+1 gratis, met als standaard 6 panelen. Dus krijgt u voor € 7,50 per maand nu 6 panelen op uw dak. U betaalt de panelen via de servicekosten (onderdeel van uw huur).

U bespaart altijd!

Met zonnepanelen op uw dak bespaart u direct en altijd. De besparing op uw energiekosten is altijd hoger dan uw maandelijkse bijdrage aan de zonnepanelen. We gaan er dan van uit dat uw energieverbruik gelijk blijft. U bespaart dus elke maand op uw energiekosten.

Hoeveel bespaart u?

Hoe meer zon, hoe hoger de besparing op uw energiekosten. Het aantal zonuren is natuurlijk afhankelijk van het weer. TBV Wonen kan u geen garantie geven op het aantal zonuren per jaar. Wij zijn uiteraard wel verantwoordelijk voor het goed functioneren van de zonnepanelen.

Om tot een besparing te komen, bieden wij u een standaard aan van 6 panelen. Uiteraard speelt uw eigen energieverbruik hierbij een rol.

Bij een laag verbruik van bijvoorbeeld 882 kWh per jaar kan de besparing oplopen tot een bedrag van € 20,- per maand. Bij een verbruik van bijvoorbeeld 1783 kWh per jaar kan de besparing oplopen tot een bedrag van ruim €  30,- per maand.
Beide bedragen zijn berekend op basis van een afname van 6 panelen.

Waarom is de besparing hoger op het moment dat u meer verbruikt?
Dit komt doordat elke verbruikte kWh door eigen opwek goedkoper wordt. Bij groter verbruik is de totale besparing dus ook groter.

Persoonlijk advies op maat?

Wilt u persoonlijk advies? Vul het aanvraagformulier hieronder in.
Een medewerker van het installatiebedrijf komt kosteloos en vrijblijvend bij u thuis om uw persoonlijke situatie te bespreken.

Nog geen nieuwsflits ontvangen? Dan komt uw woning (nog) niet in aanmerking voor zonnepanelen. Heeft u vragen over zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op of stel uw vraag via het antwoordformulier hieronder.

Bellen kan tussen 9.00 uur en 12.30 uur.
013 – 594 05 91


Reactieformulier: aanmelden of meer informatie

Heeft u interesse in de actie, heeft u vragen of wilt u zich meteen aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Exclusieve aanbieding voor bewoners van de wijk Kasteel

Uw gegevens

Ik wil