Zonnepanelen

Minder betalen voor stroom?

Wij regelen het voordelig en eenvoudig voor u.

Exclusieve aanbieding voor bewoners van de wijk Kasteel

Dit voorjaar ontving u van ons een aanbieding voor het aanschaffen van zonnepanelen. Om wat voor reden dan ook heeft u geen gebruik gemaakt van ons aanbod. Ook begrepen wij uit reacties van bewoners dat niet alle bewoners op de hoogte zijn van ons aanbod. Om deze reden brengen wij ons aanbod nog graag een keer bij u onder de aandacht.  Wij kunnen ons namelijk niet voorstellen dat u niet graag op uw energierekening bespaart.

Het aanbod van TBV Wonen luidt als volgt:  u kunt met korting zonnepanelen op uw dak krijgen. Zo wekt u zelf stroom op en daalt uw rekening. Tegelijk zorgt u goed voor het milieu. En we maken het ook nog eens heel makkelijk voor u! Hieronder leggen wij u uit hoe het werkt.

Uw woning komt in aanmerking voor zonnepanelen

Voor huurders van TBV Wonen in de buurt Het Kasteel te Tilburg hebben wij een actie. Bij woningen die daarvoor geschikt zijn, geven wij de bewoners de kans om met korting 6 zonnepanelen op het dak te laten leggen. Is uw woning geschikt, dan kunt ook u kiezen voor zonnepanelen. Als dit voor u geldt, laten wij u dit in een persoonlijke brief aan u weten.

Met deze actie hebben we twee belangrijke doelen:
 1. We helpen u om een lagere energierekening te krijgen.
 2. We helpen u om met duurzame energie beter voor het milieu te zorgen.

1 + 1 gratis: goed voor uw portemonnee

U betaalt een paar euro voor het gebruik van de zonnepanelen, maar uw besparing is groter, dus u verdient dat direct terug. Zo houdt u elke maand geld over. De kosten voor het gebruik van de zonnepanelen zijn extra laag dankzij onze actie 1 + 1 gratis. Van de 6 panelen die wij op uw dak leggen, hoeft u dus maar voor 3 panelen de servicekosten te betalen. Deze korting geldt zolang u deze woning van ons huurt. Hieronder rekenen wij u voor wat uw besparing ongeveer kan zijn.

Gemiddelde besparing Kasteel

De berekening is gebaseerd op een gemiddeld complex verbruik van 2000 kWh per jaar. Verbruikt u minder dan wordt het behaalde voordeel minder. Uw eigen stroomverbruik bepaalt hoeveel u bespaart. Wij kijken graag samen met u wat uw voordeel wordt.

Salderen_Kasteel

Hoe meer zon, hoe meer u bespaart 

Met zonnepanelen op uw dak gaat uw stroomrekening omlaag. Hoe meer zon, hoe meer u bespaart. Maar ook bij bewolkt weer leveren zonnepanelen energie op.

Salderen

Het verrekenen van opgewekte en gebruikte stroom aan het eind van het jaar heet ‘salderen’. Hiervoor bestaat een landelijke regeling. Deze gaat misschien veranderen. Meer informatie hierover leest u op https://energiebespareninfo.nl/salderingsregeling-na-2023

Natuurlijk kunnen we u geen garantie geven voor het aantal zonuren per jaar. Maar we zijn wel verantwoordelijk voor het goed werken van de zonnepanelen. En er is inmiddels veel ervaring met zonnepanelen, waardoor we vooraf goed kunnen inschatten wat zonnepanelen voor u kunnen opleveren. We zorgen voor goed advies, zodat u een goede keuze kunt maken.

In 3 stappen naar zonnepanelen op uw dak

Wilt meedoen of eerst nog wat meer informatie? In beide gevallen volgt u de volgende 3 stappen:

 1. Laat ons weten dat u geïnteresseerd bent
  Hiervoor vult u het formulier in onderaan deze pagina. 
  Het invullen van dit formulier verplicht u nog tot niets.
 2. U krijgt gratis en vrijblijvend advies
  Onze installateur Van Herp Solarsolutions komt bij u langs voor een goed advies. Zo krijgt u uitleg over de nodige werkzaamheden, uw verwachte besparing enzovoort. U kunt al uw vragen stellen zodat u een goede keuze kunt maken.
 3. Meedoen
  Heeft u er goed over nagedacht en wilt u meedoen? Dan vult u de akkoordverklaring in. Hierna maken wij met u een afspraak voor het plaatsen van de zonnepanelen.

Vragen?

Heeft u na het lezen van de brief en het bekijken van deze website nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met

Brechtje Nieuwenhuizen, Projectleider
U kunt haar op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken.

E: bnieuwenhuizen@tbvwonen.nl
T: (013) 594 05 85


 

Reactieformulier: aanmelden of meer informatie

Heeft u interesse in de actie, heeft u vragen of wilt u zich meteen aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Exclusieve aanbieding voor bewoners van de wijk Kasteel

Uw gegevens

Ik wil