Ik wil huren

Binnenkort te huur

Binnenkort te huur

Bent u niet direct op zoek naar een huurwoning? Hieronder ziet u de binnenkort te verhuren woningen. Neem voor  meer informatie gerust contact met ons op via (013) 594 05 94.

 • Benjijgeschiktalsgangmaker

  Gangmakers gezocht

  Ben jij een Gangmaker? Doe de test en kijk of Quilt bij je past! Maak kans op een appartement in Quilt, Jozefpark Vanaf 18 Mei starten we met de verhuur in Quilt. Wonen in Quilt is anders dan op veel andere plekken; in Quilt vorm je met elkaar een woongemeenschap. In Quilt staan buren voor elkaar klaar als dat nodig is. En organiseren ze allemaal leuke activiteiten. Zo wordt het wonen gezelliger en leuker. Als dit je aanspreekt, moet je vooral verder lezen.
  Lees verder
 • TBVWonen-Koningsoord-10

  Koningsoord

  Vlakbij het nieuwe winkelcentrum en het oude klooster in Berkel Enschot ontstaat een nieuwe wijk, Koningsoord met diverse woningtypen. Met enkele minuten ben je met de auto op de N65 of met de fiets in 20 minuten op station Tilburg Centraal en Oisterwijk. Samen met Heijmans realiseren we hier 40 ruime woningen met 3 slaapkamers en een zolder. Zonnepanelen, vloerverwarming en –koeling bieden je comfort en betaalbare woonlasten.
  Lees verder
 • thumbnail

  Quilt

  De laatste fase van de herontwikkeling van Jozefpark in Tilburg is van start gegaan met de naam Quilt.
  Lees verder