Ik wil huren

Op zoek naar een huurwoning

Op zoek naar een woning?

Beschikbare sociale huurwoningen woningen vindt u op Woning in Zicht. Op deze website bieden de gezamenlijke woningcorporaties hun woningen aan. Schrijf u eerst in door alle gegevens op het inschrijfformulier in te vullen. Daarna bent u bekend bij Woning in Zicht als woningzoekende en kunt u gelijk op woningen reageren! U kunt zich inschrijven als u 18 jaar of ouder bent en een geldige verblijfstitel in Nederland heeft. U mag slechts eenmaal ingeschreven staan als woningzoekende.

Huren bij TBV Wonen

TBV Wonen heeft bijna 9.000 huurwoningen, vooral in Tilburg, maar ook in Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel.

Voor een ruime keus aan woningen in verschillende prijsklassen, bent u bij ons dus aan het goede adres! Sociale woningen adverteren wij iedere werkdag om 19.00 uur op Woning In Zicht. Ook in de vrije sector (woningen met een huurprijs van € 737,14 of hoger) hebben wij regelmatig aanbod. Deze woningen bieden wij aan via Woning in Zicht.


Wist u dat u bij TBV Wonen voor heel veel verschillende woningen terecht kan? Zo kunnen studenten terecht bij TalentSquare en 55+-ers terecht bij de bruisende Hoffmannflat. Check de filmpjes voor meer informatie: Voorwaarden woningtoewijzing

Bij het toewijzen van een woning kijken we naar de huurprijs van de woning en uw inkomen. In de huurinkomenstabel 2020 ziet u in welke huurprijsklasse u in aanmerking komt voor een woning. Soms heeft u ook recht op huurtoeslag.  

Voorrangsregels: extra inschrijfduur, urgentie, indicatie of zorgplan

In een beperkt aantal gevallen krijgt u voorrang op andere woningzoekenden. De voorwaarden leest u terug op www.woninginzicht.nl