Ik wil huren

Op zoek naar een huurwoning

Op zoek naar een woning?

Beschikbare sociale huurwoningen woningen vindt u op Woning in Zicht. Op deze website bieden de gezamenlijke woningcorporaties hun woningen aan. Schrijf u eerst in door alle gegevens op het inschrijfformulier in te vullen. Daarna bent u bekend bij Woning in Zicht als woningzoekende en kunt u gelijk op woningen reageren! U kunt zich inschrijven als u 18 jaar of ouder bent en een geldige verblijfstitel in Nederland heeft. U mag slechts eenmaal ingeschreven staan als woningzoekende.

Op de website van Woning in Zicht kunt u veel informatie vinden over inschrijven en het reageren op woningen. Ook kunt u daar digitaal uw vragen stellen.
Wilt u uw vragen graag persoonlijk stellen? TBV Wonen en de andere aangesloten woningcorporaties kunnen uw vragen hierover ook telefonisch of aan de balie beantwoorden.

Huren bij TBV Wonen

TBV Wonen heeft bijna 9.000 huurwoningen, vooral in Tilburg, maar ook in Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel.

Voor een ruime keus aan woningen in verschillende prijsklassen, bent u bij ons dus aan het goede adres! Sociale woningen adverteren wij iedere werkdag om 19.00 uur op Woning In Zicht. Ook in de vrije sector (woningen met een huurprijs van € 737,14 of hoger) hebben wij regelmatig aanbod. Deze woningen bieden wij aan via Woning in Zicht.


Wist u dat u bij TBV Wonen voor heel veel verschillende woningen terecht kan? Zo kunnen studenten terecht bij TalentSquare en 55+-ers terecht bij de bruisende Hoffmannflat. Check de filmpjes voor meer informatie: Voorwaarden woningtoewijzing

Bij het toewijzen van een woning kijken we naar de huurprijs van de woning en uw inkomen. In de huurinkomenstabel 2020 ziet u in welke huurprijsklasse u in aanmerking komt voor een woning. Soms heeft u ook recht op huurtoeslag.  

Voorrangsregels: extra inschrijfduur, urgentie, indicatie of zorgplan

In een beperkt aantal gevallen krijgt u voorrang op andere woningzoekenden. De voorwaarden leest u terug op www.woninginzicht.nl