Over TBV Wonen

Actueel

Actueel

 • Resultaten Aedes Benchmark bekend

  28-11-2022
  De resultaten van de Aedes Benchmark zijn bekend. We zijn blij dat we opnieuw goed zijn beoordeeld door onze huurders! Op zowel het onderdeel Huurderstevredenheid als op het onderdeel Duurzaamheid hebben we de mooie A score weten te behouden. Daarnaast zien we een verbetering voor het onderdeel Onderhoud & Verbetering, want ook op dit onderdeel hebben we dit jaar een A behaald. Dus driemaal een A, wat betekent dat we bij de koplopers horen. Daar zijn we trots op!
  Full story
 • Donderdag 17 november gesloten

  11-11-2022
  Op donderdag 17 november zijn wij vanwege een personeelsdag gesloten. Onze reparatielijn is voor spoedgevallen wel bereikbaar. Op vrijdag 18 november staan wij weer voor u klaar.
  Full story
 • Cadeaubon gemeente energiebesparende producten

  26-10-2022
  De gemeente Tilburg heeft je per post een gratis cadeaubon ter waarde van €86,50 gestuurd om in te wisselen voor energiebesparende producten. Met deze producten kunt u direct geld besparen op uw energierekening. Dat is goed voor uw portemonnee én je helpt het klimaat.
  Full story
 • Extra energietoeslag voor lagere inkomens

  24-10-2022
  De gemeente Tilburg komt huishoudens met een laag inkomen tegemoet. Zij kunnen in 2022 een energietoeslag krijgen van 1.300 euro.
  Full story
 • Huur te vroeg geïncasseerd

  25-08-2022
  Helaas heeft de bank de huren voor september te vroeg geïncasseerd. Er wordt nog onderzocht hoe dit heeft kunnen gebeuren. De bank kan de huren nu niet in een keer terugstorten.
  Full story