Over TBV Wonen

Actueel

TWK Tijdelijk Wonen Koningsvoorde

Zoek je snel een woning? In complex Koningsvoorde aan de Ringbaan Zuid in Tilburg komen ongeveer 30 appartementen beschikbaar. De appartementen zijn speciaal voor mensen die snel woonruimte zoeken. Je huurt deze voor maximaal 2 jaar. Meer weten? 

TWK Tijdelijk Wonen Koningsvoorde

Koningsvoorde is een woonzorgcentrum  in Tilburg. In een zelfstandige vleugel  verhuurt TBV Wonen ongeveer 30 appartementen. De woningen zijn voor mensen die met spoed op zoek zijn. Je huurt voor maximaal 2 jaar.

Grootte
De zelfstandige appartementen met eigen keuken en sanitair variëren tussen de 35 en 55 m2. Samen met ongeveer 15 andere bewoners woont u aan één gang.

Huurprijs
De huur is inclusief gas, water, elektra, schoonmaken algemene ruimtes. De all-in prijzen liggen tussen de 425 euro voor de kleine appartementen en 640 euro voor de grote appartementen.

Loting en inschrijven
De woningen komen op de website van Woning in Zicht te staan en we verhuren deze door middel van loting. Je behoudt bij acceptatie van deze je inschrijftijd op Woning in Zicht. Reageren kan tussen 14 februari 2019 en 21 februari 2019.

Om te kunnen reageren op deze woningen, moet je ingeschreven staan bij Woning in Zicht. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op Woninginzicht.nl: www.woninginzicht.nl/inschrijven/inschrijven

 


« Terug naar overzicht