Over TBV Wonen

Actueel

Glasvezel heeft de toekomst

Glasvezel in Tilburg

De gemeente Tilburg en KPN NetwerkNL hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in Tilburg. Zie ook het bericht op de website van de gemeente: https://www.tilburg.nl/actueel/nieuws/item/kpn-netwerknl-legt-glasvezel-in-tilburg-aan/.

Glasvezel heeft de toekomst

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas voor aansluitingen op internet, telefonie en televisie. In elk huishouden neemt het datagebruik sterk toe. We kijken digitale tv, gamen, luisteren naar muziek via internet en streamen filmpjes. Ook komen er steeds meer slimme apparaten bij. Met een glasvezelnetwerk zijn we als stad klaar voor de toekomst. TBV Wonen wil graag dat haar woningen ook klaar zijn voor de toekomst, zodat u en al onze andere huurders kunnen rekenen op een betrouwbaar netwerk. Daarom besloten we om al onze woningen aan te laten sluiten op het glasvezelnetwerk. Wij vragen aan al onze bewoners om op tijd toestemming te geven aan KPN NetwerkNL voor het maken van een glasvezelaansluiting in uw woning.

Start in Oud Noord en vervolgens Centrum

KPN NetwerkNL is in de tweede helft van 2019 gestart in Oud Noord. Ze informeert de bewoners vooraf over de uitvoering. De uitvoering gebeurt per wijkcentrale en het doel is om eind 2020 gereed te zijn in Oud Noord. Het volgende stadsdeel dat glasvezel krijgt is het centrum, in combinatie met andere werkzaamheden waarvoor de straat open moet (zie website www.013infra.nl). Voor antwoorden op veel gestelde vragen en de meest recente informatie over de situatie in uw buurt ga naar www.kpnnetwerk.nl en schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Vanuit TBV Wonen staan wij achter de aanleg van glasvezel, maar wij kunnen geen vragen over glasvezel beantwoorden omdat wij hier niet de technische kennis voor hebben.

« Terug naar overzicht