Over TBV Wonen

Actueel

Samen met toekomstige bewoners bouwen we aan Bernard en Vincent

Start bouw 62 appartementen aan de Tobias Asserlaan

TBV Wonen heeft zich als doel gesteld om meer huurwoningen te bouwen. Samen met bouwcombinatie Remmers-Coolen bouwt TBV Wonen aan de Tobias Asserlaan twee appartementencomplexen van totaal 62 woningen met de namen Bernard en Vincent. Daarmee komen er weer meer sociale huurwoningen beschikbaar. Uniek aan het project is dat toekomstige bewoners het hele proces mogen meedenken en meedoen. Op deze manier leren bewoners elkaar al in een vroeg stadium kennen. Oplevering wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2021.

Feestelijke aftrap

Op 23 januari was de feestelijke aftrap van de start bouw. Toekomstige bewoners organiseerden samen deze feestelijkheden. Het was feest in wijkcentrum ‘t Sant. Alle toekomstige bewoners zijn naar ‘t Sant gekomen om het glas te heffen.

Samenwerking bewoners

We hebben als TBV Wonen gekozen voor een nauwe samenwerking met bewoners. Zij hadden steeds inspraak over hoe de flats eruit moesten zien. Dat heeft gezorgd dat bewoners elkaar nu al kennen.
Door de toekomstige bewoners vanaf het begin te betrekken streven we ernaar dat de huurders zich ook echt thuis voelen. We willen dat mensen op een goede manier naar elkaar omkijken.

Startbouw thumnail

Architect
DAT Architecten en maakte een video-impressie, klik hier om deze te bekijken.

 

« Terug naar overzicht