Over TBV Wonen

Actueel

Vastgoedfotografen leggen woningbezit vast

Het kan zijn dat u binnenkort iemand met een fotocamera ziet rondlopen die complexen en woningen fotografeert. We begrijpen dat dat op het eerste gezicht een verdachte situatie kan lijken. Maar geen zorgen: deze fotografen zijn sinds kort onderdeel van het adverteren van de woningen van de Tilburgse Woningcorporaties op Woning in Zicht.

cinescope-creative-OtJZGvBNaxA-unsplash
Graag geven we toekomstige bewoners een zo goed mogelijk beeld van de woning waar zij op reageren. Woning in Zicht heeft onderzocht waar bewoners behoefte aan hebben, en één van de dingen waren betere foto's. Daarom gaan er vastgoedfotografen van Blinqlab op pad. Deze fotografen dragen een veiligheidsvest met daarop het logo van Blinqlab voor de herkenbaarheid. Ze dragen ook een brief en pasje bij zich waarmee zij kunnen aantonen dat zij in opdracht van Woning in Zicht, Leystromen, TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg complexen fotograferen.
De fotografen maken alléén foto’s van de buitenzijde van woningen/complexen en zullen u nooit vragen om binnen te mogen fotograferen.

« Terug naar overzicht