Over TBV Wonen

Actueel

Karin Doms en Geneviève Loos nieuwe RvC-leden TBV Wonen

Tilburg, 1 september 2021 - De Raad van Commissarissen van TBV Wonen wordt per 1 september 2021 versterkt met twee nieuwe leden: Karin Doms (voorzitter) en Geneviève Loos (lid). Zij vullen hiermee de plekken in van de eerder vertrokken RvC-leden Joke Abbring en Ilse Melis.

pasfoto Karin DomsKarin Doms
Karin Doms is directeur van WenD Management en bekleedt daarnaast diverse functies in maatschappelijke sectoren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de volkshuisvesting is haar passie voor dit werkveld onverminderd. Haar korte samenvatting van haar rol als commissaris bij TBV Wonen is dan ook “zingevend toezicht is voor mij ‘van afvinken naar aanvonken’ en ik ben heel verheugd om deze rol te vervullen in de stad waar ik al zo lang in woon en leef".

Genevieve LoosGeneviève Loos
Geneviève Loos is Advocaat/partner bij Bridge Advocaten & Mediators. Met haar brede ervaring als jurist, mediator en adviseur en haar sterke gevoel voor verhoudingen en verbindingen is zij een waardevolle versterking binnen de Raad van Commissarissen. “Eenzaamheid is tijdens de Covid-pandemie een veel voorkomend probleem gebleken. Een fijn thuis is dan extra belangrijk. Ik ben verheugd daar als toezichthouder van TBV Wonen een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Fijne samenwerking
Paul Kouijzer, directeur-bestuurder van TBV Wonen, is blij de twee nieuwe RvC-leden te kunnen verwelkomen. “De opgaven waar wij als woningcorporatie voor staan zijn groter dan ooit. We zijn heel blij met de constructieve en prettige manier waarop wij al jaren kunnen samenwerken met onze RvC. Zij doen méér dan controleren: ze zijn actief betrokken, positief-kritisch en adviseren vanuit hun brede expertise waar nodig. In Karin Doms en Geneviève Loos hebben we twee kundige en gedreven nieuwe RvC-leden gevonden. Elk met hun eigen aanvullende expertise, beiden met hart voor onze bewoners. We kijken dan ook uit naar een fijne samenwerking".

Wisseling van de wacht
De versterking van de RvC volgt op het vertrek van Joke Abbring (per 1 juni 2021) en Ilse Melis (per 1 juli 2021. Beide commissarissen zijn vertrokken vanwege aanvaarding van een andere rol. Paul Kouijzer: “Ilse Melis en Joke Abbring zijn in hun rol als commissaris van grote meerwaarde geweest. Wij zijn hen dankbaar voor wat zij voor TBV Wonen en onze bewoners hebben betekend en wensen hen alle goeds voor de toekomst.”
De voltallige Raad van Commissarissen van TBV Wonen bestaat per 1 september 2021 uit:
Karin Doms (voorzitter), Geneviève Loos, John Verhoeven, Anton van Mansum en Aart Jooren.

« Terug naar overzicht