Over TBV Wonen

Actueel

Opvang van Oekraïense vluchtelingen

Wat doet TBV Wonen voor Oekraïense vluchtelingen?

TBV Wonen is bezorgd over de situatie in Oekraïne en begaan met de inwoners van dit land. Wij trekken ons hun situatie aan. In het bijzonder maken wij ons sterk om bij te dragen aan de opvang van vluchtelingen die in onze gemeente onderdak nodig hebben.

De gemeente Tilburg heeft besloten gebruik te maken van voormalig klooster Mariahof aan de Bredaseweg en zal daar ongeveer 100 Oekraïense vluchtelingen onderdak gaan verlenen. Mogelijk volgen er later meer locaties waar TBV Wonen bij betrokken is. Wij vertrouwen erop dat deze mensen die zo veel moeilijkheden meemaken, een gastvrije en behulpzame ontvangst krijgen in onze stad en dorpen. Misschien ook wel bij u in de buurt. Helpt u mee?

 

Wat kan ik als huurder van TBV Wonen doen?

TBV Wonen waardeert het warme hart dat ook onze bewoners hebben voor Oekraïense vluchtelingen. Hulpvaardigheid vinden wij erg belangrijk en we zijn trots op onze bewoners die belangeloos klaarstaan voor de vluchtelingen die ook in onze stad en dorpen terechtkomen. Misschien wilt ook u wat doen voor Oekraïense vluchtelingen. Misschien overweegt u zelfs om vluchtelingen onderdak te bieden in uw huurwoning en heeft u daar vragen over. Wij beantwoorden 5 belangrijke vragen hierover in ons Advies bij overweging in huis nemen Oekraïense vluchtelingen.

« Terug naar overzicht