Over TBV Wonen

Archief

Actueel

 • Benjijgeschiktalsgangmaker
 • Sleuteldichtbij

  78 Appartementen Coupé Oost en West opgeleverd

  29-04-2021
  Tilburg is 78 duurzame, betaalbare appartementen rijker. De twee appartementengebouwen die TBV Wonen en Hendriks Coppelmans Bouwgroep realiseren aan de Kolhamhof in Tilburg zijn in de afgelopen weken opgeleverd. De gebouwen liggen naast het spoor en om de hoek van station Tilburg Reeshof, waardoor ze de toepasselijke namen Coupé Oost en Coupé West hebben gekregen. Alle nieuwe bewoners hebben hun sleutel inmiddels ontvangen.
  Full story
 • Eerste zonnepanelen_Kasteel_duurzaam_betaalbaar_thumb

  Eerste zonnepanelen gelegd in pilotproject Kasteel

  21-04-2021
  Gisteren zijn de eerste zonnepanelen gelegd bij bewoners die meedoen aan ons pilot-project in de wijk Kasteel. In deze wijk bieden wij bewoners de mogelijkheid voordelig zonnepanelen op hun huurwoning te laten leggen.
  Full story
 • Betaalbaarheid_thumb

  Betaalbaarheid van uw woning nog beter inschatten met de woonlastentool

  14-04-2021
  Als u een nieuwe woning gaat huren, is het fijn om inzicht te hebben in niet alleen uw huurprijs, maar ook uw (geschatte) woonlasten.
  Full story
 • BvM_thumb

  JINC Baas van Morgen: twee scholieren op de directiestoel bij TBV Wonen

  27-01-2021
  Op 10 juni ontvangen we in het kader van het project JINC Baas van Morgen 2 scholieren, die een dag onze Baas van Morgen zijn. Ze lopen een dag mee met onze directeur-bestuurder.
  Full story
 • TBV Sleuteloverdracht-dhrArgenis

  Oplevering Bernard en Vincent aan de Tobias Asserlaan

  27-01-2021
  Aan de Tobias Asserlaan in Tilburg zijn de twee appartementencomplexen Bernard en Vincent met totaal 62 nieuwe woningen – coronaproof - opgeleverd. De bewoners zijn blij met de sleutel van hun nieuwe appartement. Uniek aan dit project is dat de bewoners vanaf de tekentafel al betrokken zijn geweest bij de realisatie van hun nieuwe appartement. Ze hebben elkaar mede door deze betrokkenheid al in een vroeg stadium leren kennen en is een hechte gemeenschap ontstaan.
  Full story
 • High Lane in NYC

  Nieuwbouw High Lane

  18-12-2020
  TBV Wonen en Van de Ven Bouw en Ontwikkeling B.V. werken hard aan nieuwbouw van High Lane. 152 Nieuwe sociale huurwoningen in een prachtig nieuw wooncomplex langs het spoor. Tot nu was het plan bekend onder de werknaam Talent Square II. High Lane kijkt uit op het Spoorpark. Ze refereert aan het gelijknamige park in New York.
  Full story
 • Prestatieafspraken werkgebied TBV Wonen

  17-12-2020
  Dit najaar hebben wij in de verschillende gemeenten waar wij woningen verhuren nieuwe afspraken ondertekend voor 2021.
  Full story
 • Onderhoud informatiesysteem

  11-12-2020
  Van 16 december 12 uur ’s middags tot 21 december 9 uur ’s ochtends voeren wij onderhoud uit aan ons informatiesysteem. In deze periode hebben wij geen toegang tot dit systeem. Het beantwoorden van vragen of uitvoeren van verzoeken kan misschien iets langer duren. Ook is ons huurdersportaal mijn.tbvwonen.nl tijdelijk niet bereikbaar.
  Full story