Over TBV Wonen

Archief

Actueel

 • Parkeren bij ons kantoor

  16-06-2022
  Het kantoor van TBV Wonen wordt verbouwd. Dat betekent dat er veel bouwverkeer achter op ons kantoorterrein is. Het aantal parkeerplaatsen is daarom sterk verminderd.
  Full story
 • Maandag 6 juni gesloten

  03-06-2022
  Op maandag 6 juni, Tweede Pinksterdag, zijn wij gesloten. Op dinsdag 7 juni staan wij weer voor u klaar. Vanzelfsprekend blijven wij voor spoedeisende reparaties wél bereikbaar via onze reparatielijn: 013 - 594 05 55. Een fijn pinksterweekend gewenst!
  Full story
 • Bewonersbijeenkomst Torentjeshoef

  01-06-2022
  Op maandag 30 mei organiseerden we twee bijeenkomsten voor de bewoners van Torentjeshoef. We spraken over de nieuwbouw bij de herontwikkeling van Eikenbosch en de verhuizing, die gepland staat voor 2025. Vorige week tekenden we de overeenkomst met de gemeente Tilburg, Heijmans en ’t Heem, waarmee we een stap dichterbij zijn bij de nieuwbouw.
  Full story
 • Huurdersconsultaties HBO

  02-05-2022
  De HBO-TBV Wonen/Samen organiseert in juni 2 huurdersconsultaties. Meer informatie vindt u op de website van de HBO.
  Full story
 • Ik denk erover om Oekraïense vluchtelingen in mijn huurwoning op te vangen. Mag dat?

  01-04-2022
  Misschien denkt u erover na om Oekraïense vluchtelingen in uw huurwoning op te vangen. Wij geven u graag advies en laten u weten hoe wij hierover denken.
  Full story
 • Opvang van Oekraïense vluchtelingen

  01-04-2022
  TBV Wonen is bezorgd over de situatie in Oekraïne en begaan met de inwoners van dit land. Wij trekken ons hun situatie aan. In het bijzonder maken wij ons sterk om bij te dragen aan de opvang van vluchtelingen die in onze gemeente onderdak nodig hebben.
  Full story
 • Terug naar normale dienstverlening

  23-02-2022
  Rijksoverheid heeft versoepelingen afgekondigd van de corona-maatregelen. Dit betekent dat er in de praktijk geen beperkingen meer zijn voor onze normale dienstverlening. Daar zijn we erg blij mee. Natuurlijk is corona nog niet voorbij. Wilt u weten hoe wij hiermee omgaan, leest u dan verder op www.tbvwonen.nl/corona
  Full story
 • Convenant Wonen: versnelling duurzaamheid hoog op de agenda in 2022

  24-12-2021
  1.500 corporatiewoningen voorzien van zonnepanelen, 512 woningen verbeteren als het gaat om energieverbruik, en afspraken over circulair bouwen, klimaatadaptatie en biodiversiteit. Dat is een greep uit de prestatieafspraken die gemeente Tilburg, WonenBreburg, TBV Wonen, Tiwos en huurders voor 2022 hebben gemaakt. De partijen hebben de ambitie om de duurzaamheidsdoelstellingen de komende jaren te versnellen.
  Full story
 • Resultaten Aedes Benchmark 2021: ABAB

  19-11-2021
  De resultaten van de Aedes Benchmark zijn bekend. Lees meer en bekijk de infographic.
  Full story
 • bouwplaats

  Bouw High Lane van start: ruim 150 nieuwe woningen in hartje Tilburg

  13-10-2021
  De bouw van appartementencomplex High Lane is begonnen. Op de hoek van de Hart van Brabantlaan en de Sint Ceciliastraat in Tilburg komen 152 nieuwe sociale huurwoningen voor jongeren, starters, doorstromers en bijzondere doelgroepen. Een forse toevoeging aan de sociale woningvoorraad.
  Full story