Over TBV Wonen

Nieuwbouw Actueel

TBV Wonen ontwikkelt projecten voor een leefbare stad en gemengde woonwijken. Dit wil zij voornamelijk zelf doen al dan niet in samenwerking met anderen, afhankelijk van de gestelde opgave en problematiek. Naast reguliere woningen ontwikkelen wij projecten voor mensen met een hulpvraag. TBV Wonen heeft de ambitie om van Tilburg een stad te maken, waar alle mensen graag willen en kunnen wonen.

Op dit moment werken we aan de volgende projecten:

 • Den Bogerd_voorkolein2

  Den Bogerd, volledig verhuurd

  Letterlijk en figuurlijk groen Den Bogerd is een nieuwe wijk die gerealiseerd wordt in het noordoosten van Udenhout. De wijk is omgeven door groen, de natuur is altijd dichtbij. Ook de Loonse - en Drunense Duinen liggen in de directe omgeving, zodat de natuurliefhebber zich hier zeker thuis voelt. Maar ook de woning zelf is ‘groen’, want hij is energiezuinig. Goed voor het milieu en gunstig voor de energierekening.
  Lees verder
 • high lane

  High Lane

  TBV Wonen en Van de Ven Bouw en Ontwikkeling B.V. werken hard aan nieuwbouw van High Lane. 152 Nieuwe sociale huurwoningen in een prachtig nieuw wooncomplex langs het spoor. High Lane kijkt uit op het Spoorpark. Ze refereert aan het gelijknamige park in New York. De woontoren langs het spoor krijgt met zijn zeventig meter hoogte en 22 verdiepingen namelijk een prominente plek in de Tilburgse skyline. Daarnaast komen langs de Hart van Brabantlaan en langs de Sint Ceciliastraat twee gebouwen te staan met zes woonlagen. Tussen die twee gebouwen en de woontoren komt een afgesloten, groene ‘schaduwtuin’ voor de bewoners.
  Lees verder
 • Koningsoord Berkel Enschot 40 won

  Koningsoord

  Vlakbij het nieuwe winkelcentrum en het oude klooster in Berkel Enschot ontstaat een nieuwe wijk, Koningsoord met diverse woningtypen. Met enkele minuten ben je met de auto op de N65 of met de fiets in 20 minuten op station Tilburg Centraal en Oisterwijk.
  Lees verder
 • thumbnail

  Quilt, alles verhuurd

  De laatste fase van de herontwikkeling van Jozefpark in Tilburg is van start gegaan met de naam Quilt.
  Lees verder