Over TBV Wonen

Nieuwbouw Actueel

TBV Wonen ontwikkelt projecten voor een leefbare stad en gemengde woonwijken. Dit wil zij voornamelijk zelf doen al dan niet in samenwerking met anderen, afhankelijk van de gestelde opgave en problematiek. Naast reguliere woningen ontwikkelen wij projecten voor mensen met een hulpvraag. TBV Wonen heeft de ambitie om van Tilburg een stad te maken, waar alle mensen graag willen en kunnen wonen.

Op dit moment werken we aan de volgende projecten:

 • TA-hoogstepunt BernardVincentklein

  Bernard en Vincent: bouwen samen met toekomstige bewoners

  Aan de Tobias Asserlaan bouwt Bouwcombinatie Remmers – Coolen 2 nieuwe appartementencomplexen, die de namen Bernard en Vincent krijgen. Net als het eerste gebouw, Tobias dat in 2017 werd opgeleverd, worden ook deze gebouwen ontwikkeld samen met de toekomstige bewoners. De 62 woningen in deze appartementencomplexen zijn allemaal al toegewezen aan nieuwe bewoners. De oplevering wordt verwacht in begin 2021.
  Lees verder
 • Den Bogerd_voorkolein2

  Den Bogerd: groen en bereikbaar wonen

  Groen wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Dat is het vooruitzicht voor de toekomstige bewoners van de 42 sociale huurwoningen die wij bouwen aan de Lange Wei en Koewei in Den Bogerd in Udenhout.
  Lees verder
 • TBVWonen-Talent Square II-05

  High Lane; Talent Square II

  Samen met de gemeente en VolkerWessels/Van de Ven starten we met een nieuwe betaalbaar woonprogramma in Tilburg. Dat gebeurt op de locatie naast het huidige Tilburg Talent Square (Hart van Brabantlaan) en is goed voor zo'n 88 nieuwe huurwoningen.
  Lees verder
 • Campenhoef_artistimpression160148_IMPR20191126_entreezone 3_271119thumb

  Kolhamhof. Betaalbaar, comfortabel

  Vlakbij bij station Reeshof ontstaan twee nieuwe appartementencomplexen.
  Lees verder
 • TBVWonen-Koningsoord-10

  Koningsoord

  Vlakbij het nieuwe winkelcentrum en het oude klooster in Berkel Enschot ontstaat een nieuwe wijk, Koningsoord met diverse woningtypen. Met enkele minuten ben je met de auto op de N65 of met de fiets in 20 minuten op station Tilburg Centraal en Oisterwijk.
  Lees verder
 • thumbnail

  Quilt

  Quilt is de laatste stap naar een integrale woonbuurt voor iedereen.
  Lees verder