Over TBV Wonen

Nieuwbouw opgeleverd

TBV Wonen timmert aan de weg

TBV Wonen ontwikkelt projecten voor een leefbare stad en gemengde woonwijken. Dit doen wij voornamelijk zelf al dan niet in samenwerking met anderen, afhankelijk van de gestelde opgave en problematiek. Naast reguliere woningen ontwikkelen wij projecten voor mensen met een hulpvraag. Wij hebben de ambitie om van Tilburg een stad te maken, waar alle mensen graag willen en kunnen wonen.

De volgende projecten hebben wij gerealiseerd:

 • Haarensteyn_thumb220

  Haarensteyn: zorgeloos wonen in het hart van het Haaren!

  In het hart van het dorp Haaren realiseerden we een nieuw woon- en zorggebouw. Haarensteyn telt 63 huurappartementen en 34 zorgappartementen. De zorgappartementen zijn gelegen op de begane grond, de huurappartementen op de verdiepingen. De verschillende woonblokken zijn met elkaar verbonden. De woningen kijken uit op binnentuinen, de kapel of de André Vissersstraat.
  Lees verder
 • Leyenhof_geknipt45

  Leyenhof: Modern maar toch dorps

  Het centrumplan voor Helvoirt is erop gericht de dorpse kwaliteit van Helvoirt te behouden en te versterken. Als onderdeel van dit centrumplan realiseerden Woonstichting ’t Heem en wooncorporatie Woonveste gezamenlijk het nieuwe woonzorggebouw Leyenhof.
  Lees verder
 • impressie voorgevel 18 08 30i_20pct

  Generaal Smutslaan. Betaalbaar, comfortabel en duurzaam wonen

  In 2019 hebben 9 huurders de sleutel ontvangen. De woningen zijn geschikt voor jong en oud.
  Lees verder
 • Render 2 new3A_10pct

  Hooglander; energiezuinig wonen in Koolhoven Buiten

  TBV Wonen heeft in september 2019 41 zeer energiezuinige huurappartementen opgeleverd aan het Zwartsluishof in deelplan Oude Leijoever in Koolhoven Buiten. De appartementen liggen in het groen tussen de hooglanders.
  Lees verder
 • clarissenhof_thumbnail_220_106

  Clarissenhof: Centraal wonen in nieuwe woning

  Vanaf begin 2018 zijn de sfeervolle woningen in het nieuwe Clarissenhof in Tilburg verhuurd. De moderne appartementen en eengezinswoningen zijn van alle gemakken voorzien. Het trein- en busstation en het winkel- en uitgaanscentrum zijn in de buurt.
  Lees verder
 • Tobias Asserlaan

  Tobias Asserlaan: Nul op de Meter

  In 2017 is de nieuwbouw van de 28 Nul op de Meter appartementen aan de Tobias Asserlaan opgeleverd. De bewoners zijn in een vroeg stadium geselecteerd en hebben in samenwerking met DAT Architecten het ontwerp samengesteld.
  Lees verder
 • Thornerbeek

  Thornerbeek: (t)huis voor kinderen De Zevenhoek

  De zelfstandige huurappartementen met één slaapkamer en gemeenschappelijke zorgvoorzieningen aan de Thornerbeek 13 zijn bestemd voor Stichting De Zevenhoek Tilburg. Een bestaande woning in De Blaak is verbouwd tot algemene ruimten en twee appartementen en in de tuin zijn 14 nieuwbouwappartementen gerealiseerd voor bewoners met een verstandelijke beperking.
  Lees verder
 • Jozefpark Het Brokaat

  Wethouderslaan Brokaat Jozefpark

  In 2013 is woongebouw "Het Brokaat" in Jozefpark aan de Wethouderslaan in Tilburg opgeleverd. De zorg is in de buurt. Comfortabel wonen aan het Leypark met stad en haven in zicht! Houd www.woninginzicht.nl in de gaten voor beschikbaar woningaanbod.
  Lees verder
 • Erasplaats

  Erasplaats: wonen in Rijghpark

  12 mei 2014 hebben de bewoners de sleutel van hun nieuwe appartement aan de Erasplaats in de wijk Goirke ontvangen. De appartementen beschikken over een woonkamer met een open moderne keuken, badkamer met inloopdouche, apart bezoekerstoilet, vloerverwarming, ruim balkon en parkeerplaats en berging in de kelder.
  Lees verder
 • zonnehof gebouw D

  Zonnehof in de Reit

  De moderne driekamerappartementen met balkon aan de Professor Gimbrèrelaan maken onderdeel uit van een multifunctioneel gebouw, waarbij woongenot, welzijn en service centraal staan. Kinderdagverblijf NulVier en Fysiotherapie Albers en van Dommelen maken het leven, wonen en genieten in de wijk compleet.
  Lees verder
 • Wonen + werken in monumentale Mariëngaarde

  Stijlvolle historie in een modern jasje. Dat zijn de verbouwde huurappartementen in Mariëngaarde aan de Burgemeester Damsstraat 15 in de populaire wijk Zorgvlied in Tilburg.
  Lees verder
 • artist impression Talent Square

  CityCampus TalentSquare

  Ben jij internationaal georiënteerd? En wil jij wonen op de hotspot van Tilburg tussen Internationale studenten in een veilige en levendige studentencommunity? Kom dan wonen op de CityCampus.
  Lees verder
 • Energieplein Bijsterhof

  Energieplein / Bijsterhof

  Aan het Energieplein is in 2011 nieuwbouw gerealiseerd bestaande uit driekamerappartementen, huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapeut en ontmoetingsruimte. Alle gemakken en gezelligheid dus onder één dak. De aanleunwoningen De Bijsterhof en Zorgcentrum De Bijsterstede en de nieuw appartementen zijn nu aan elkaar gekoppeld.
  Lees verder
 • appartementen nieuwbouw Alleenhouderstraat

  De Nieuwe Bouwmeester

  De Nieuwe Bouwmeester bestaat uit huur- en koopwoningen. Een harmonieuze mix van nieuwbouw en renovatie. De renovatiewoningen zijn gemoderniseerd en zorgen in combinatie met de nieuwbouwwoningen voor een eigentijdse uitstraling.
  Lees verder
 • eengezinswoningen Vlodropstraat

  Vlodropstraat

  De riante eengezinswoningen op de hoek Vlodropstraat / Vlagtweddestraat in de groene kindvriendelijke wijk Koolhoven zijn in 2011 opgeleverd.
  Lees verder
 • Veenendaalstraat 4 eengezinswoningen

  Veenendaalstraat

  Huren en wonen in de jaren dertig stijl! De vier eengezinswoningen aan de Veenendaalstraat in de wijk Koolhoven zijn in 2011 opgeleverd.
  Lees verder
 • Grebbe

  Grebbe

  Aan de Grebbe in de wijk de Blaak zijn 21 energiezuinige huurappartementen opgeleverd waarvan 12 appartementen bestemd zijn voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij krijgen ondersteuning van een zorgverlener.
  Lees verder
 • Prisma zorgwoningen Oosterhout

  Prisma Oosterhout

  Aan de Buurstede in Oosterhout zijn in samenwerking met Stichting Prisma zorgappartementen en een zorgruimte gerealiseerd voor cliënten van de Stichting Prisma.
  Lees verder
 • appartementen La Scala

  La Scala Generaal De Wetstraat

  Aan de Generaal De Wetstraat zijn appartementen voor starters en mensen met een verstandelijke beperking gerealiseerd.
  Lees verder
 • woontoren Zuiderlicht Winkler Prinsstraat

  Zuiderlicht

  Zuiderlicht is een prachtige woontoren met een strakke vormgeving in de groene en ruimtelijke omgeving van de Ringbaan Zuid - Winkler Prinsstraat.
  Lees verder