Over TBV Wonen

Nieuwbouw opgeleverd

TBV Wonen timmert aan de weg

TBV Wonen ontwikkelt projecten voor een leefbare stad en gemengde woonwijken. Dit doen wij voornamelijk zelf al dan niet in samenwerking met anderen, afhankelijk van de gestelde opgave en problematiek. Naast reguliere woningen ontwikkelen wij projecten voor mensen met een hulpvraag. Wij hebben de ambitie om van Tilburg een stad te maken, waar alle mensen graag willen en kunnen wonen.

De volgende projecten hebben wij gerealiseerd:

 • Koningsoord Berkel Enschot 40 won

  Koningsoord - volledig verhuurd

  Energiezuinig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. TBV Wonen heeft 40 sociale huurwoningen gebouwd met een kale huurprijs van € 633,25 aan de Proosdij- en Refterstraat in de nieuwe woonwijk Koningsoord te Berkel-Enschot. De nieuwbouwwoningen zijn voorzien van zonnepanelen, warmte terugwin installatie en een warmtepomp. Goed voor het milieu én een lagere energierekening voor bewoners.
  Lees verder
 • Den Bogerd_voorkolein2

  Den Bogerd, volledig verhuurd

  Letterlijk en figuurlijk groen Den Bogerd is een nieuwe wijk die gerealiseerd wordt in het noordoosten van Udenhout. De wijk is omgeven door groen, de natuur is altijd dichtbij. Ook de Loonse - en Drunense Duinen liggen in de directe omgeving, zodat de natuurliefhebber zich hier zeker thuis voelt. Maar ook de woning zelf is ‘groen’, want hij is energiezuinig. Goed voor het milieu en gunstig voor de energierekening.
  Lees verder
 • vincentklein

  Bernard en Vincent, Tobias Asserlaan

  Aan de Tobias Asserlaan zijn 2 nieuwe appartementencomplexen - die de namen Bernard en Vincent dragen - opgeleverd. Net als het eerste gebouw, Tobias dat in 2017 werd opgeleverd, zijn ook deze ontwikkeld samen met de toekomstige bewoners. De 62 woningen in deze appartementencomplexen zijn allemaal al toegewezen aan nieuwe bewoners. De oplevering was in december 2020 en januari 2021.
  Lees verder
 • Campenhoef_artistimpression160148_IMPR20191126_entreezone 3_271119thumb

  Coupé Oost en West verhuurd

  Vlakbij bij station Reeshof zijn twee nieuwe appartementencomplexen opgeleverd aan de Kolhamhof in Tilburg. De gebouwen dragen de namen Coupé Oost en Coupé West en tellen samen in totaal 78 sociale huurappartementen. De appartementen zijn inmiddels verhuurd.
  Lees verder
 • Render 2 new3A_10pct

  Hooglander; energiezuinig wonen in Koolhoven Buiten

  TBV Wonen heeft in september 2019 41 zeer energiezuinige huurappartementen opgeleverd aan het Zwartsluishof in deelplan Oude Leijoever in Koolhoven Buiten. De appartementen liggen in het groen tussen de hooglanders.
  Lees verder