Over TBV Wonen

Groot onderhoud en renovatie

Groot onderhoud en renovatie

TBV Wonen timmert hard aan de weg. Op dit moment hebben we verschillende onderhoud- en renovatieprojecten. Op dit moment werken we aan de volgende projecten:

 • TBV_Kruidenbuurt thmbnail

  De Kruidenbuurt

  In april gaan we starten met groot onderhoud in de Kruidenbuurt. De woningen in de Kruidenbuurt zijn toe aan groot onderhoud. Bovendien hebben we meer dan 80% akkoord van bewoners om ook energiezuinige werkzaamheden uit te voeren, zoals:
  Lees verder
 • goudsbloem_klein

  Groot onderhoud Goudsbloem

  Begin maart gaan we van start met groot onderhoud in Goudsbloem te Udenhout. Alle bewoners van de 32 appartementen zijn akkoord gegaan met onderhoud. We maken de appartementen duurzamer en comfortabeler.
  Lees verder
 • Pius klein

  Piusstaete

  In oktober 2018 besloot TBV Wonen dat Piusstaete toe was aan vernieuwing: renovatie, sloop of een combinatie daarvan. Bij dergelijke ingrijpende maatregelen moeten bewoners verhuizen. Daarmee krijgen bewoners van Piusstaete voorrang als woningzoekende boven andere woningzoekenden in Tilburg. Bewoners krijgen 3,5 jaar de tijd een andere woning te vinden. De planning is dat Piusstaete voor 1 januari 2023 leeg is. Inmiddels zijn er al veel mensen verhuisd en worden de woningen tijdelijk verhuurd.
  Lees verder