Over TBV Wonen

Projectleider planmatig onderhoud

Krijg je energie van tevreden klanten door jouw uitstekende voorbereidende werk? Hou je er van om je eigen projecten van idee tot plan van aanpak voor te bereiden, in te kopen en het werk samen met de opdrachtnemer te evalueren? Dan ben jij misschien onze nieuwe

Projectleider planmatig onderhoud

De functie is ontstaan doordat onze collega projectleider PO binnen TBV Wonen een nieuwe uitdaging aan gaat. Zo gaat dat bij ons. Wil je ook onderdeel worden van onze dynamische organisatie? Lees dan verder!

Hoe ziet je werkomgeving er uit?

Deze functie is veel meer dan (bouw)techniek. Je bent als projectleider de spil van je projecten maar dat kun je niet alleen. Samenwerken is het sleutelwoord. Dat doe je met een groot aantal collega’s en co-makers. Samen zorg je er voor dat onze klanten tevreden zijn over de planmatige onderhoudswerkzaamheden en de status van ons bezit.

Deze functie wordt uitgevoerd binnen de afdeling Vastgoedservice. Met de projectleiders, adviseur en opzichters vorm je een hecht team dat zelf haar zaken organiseert. Dat betekent dat je elkaar helpt, kennis deelt, evalueert en verbetert. Maar het allerbelangrijkste is dat je met elkaar zorgt dat het werk leuk blijft.

Wat doe je als projectleider planmatig onderhoud bij TBV Wonen?

 • Diverse soorten planmatige- en wooncomplex overstijgende onderhoudswerkzaamheden zijn voorbereid, zowel bouwkundig als W- en E-installaties.
 • Tijdens de voorbereidende werkzaamheden neem je de huurders mee zodat deze weten wat er gaat gebeuren.
 • Na een gedegen voorbereiding en inkoop, verzorg je de opdrachtverstrekking naar externe partners binnen de gestelde kaders. Je doet alles om te zorgen dat externe partners in staat zijn de onderhoudswerkzaamheden efficiënt uit te voeren.
 • Tijdens de uitvoering stuur je het proces zodat je je doelen haalt - technisch, financieel en qua klanttevredenheid. Achteraf evalueer je de projectresultaten.
 • Voor-, tijdens- en na je projecten zorg je er voor dat alle betrokken collega’s de informatie krijgen die zij nodig hebben voor hun werk, zoals de verwerking in de meerjaren onderhoudsbegroting, projectadministratie en inhoudelijke kennis.

Wie ben je en wat kun je?

 • Je hebt minimaal HBO met een brede kennis van bouw, installatietechniek en projectmanagement.
 • Je weet hoe je moet plannen en organiseren om de afgesproken doelen te realiseren. Je gebruikt je communicatieve vaardigheden om duidelijke afspraken te maken over wie, wat, wanneer.
 • Natuurlijk ben je zorgvuldig. Je let op details en merkt kleine afwijkingen op, ook in het werk van anderen.
 • Je bent alert. Als er iets mis gaat, dan zie je dat al heel snel en handel je accuraat.
 • En ook al vind je het heerlijk om aan je eigen projecten te werken, je blijft een teamplayer. Je helpt collega’s, geeft feedback, werkt samen aan verbeteringen en zorgt gewoon voor een leuke sfeer.
 • Je bent handig met automatisering. Wij werken o.a. met Dynamics Empire, Vastware en Microsoft365.

Wat bieden wij jou?

 • Een leuke, zelfstandige en afwisselende baan. Het team met gezellige, vakkundige en behulpzame collega’s krijg je er gratis bij!
 • Een kantoor in het centrum van Tilburg, goed bereikbaar met auto en OV. In 2022 gaan we ons kantoor verbouwen, zodat het aan de nieuwste eisen voldoet.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je hebt zelfs een persoonlijk loopbaanbudget dat je opbouwt tot maximaal €4.500 bij een fulltime dienstverband.
 • Thuis werken is bij ons heel normaal. Daarom wordt dit ondersteund met een vaste thuiswerkvergoeding en een budget om je thuiswerkplek goed in te richten.
 • Het is een fulltime functie als projectleider planmatig onderhoud, dat is 36 uur per week.
 • De functie is ingedeeld in schaal I volgens de CAO Woondiensten.

Deel jij de drive van TBV Wonen?

Wij zijn TBV Wonen. Een woningcorporatie in Tilburg en omstreken die zich dagelijks sterk maakt om onze bewoners een fijn thuis te bieden in wijk en dorp. Dat doen we samen met onze ruim 100 collega’s, tal van partners, maar vooral ook met de bewoners zélf.

Om dat fijne thuis te kunnen blijven bieden, zorgen we dat onze ca. 8.000 huurwoningen in goede staat zijn en blijven. Wil jij je als projectleider planmatig onderhoud daar voor inzetten?

Interesse?

We kunnen in deze tekst natuurlijk niet álles vertellen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Bel dan met onze HR-collega Martin Vlasblom: 06 40499822. Hij vertelt je graag meer.
Weet je genoeg en wil je onze collega worden? Stuur je motivatie met CV dan uiterlijk 16 januari 2022 aan: solliciteren@tbvwonen.nl. De eerste gespreksronde is gepland op 27 januari. De vervolggesprekken zijn gepland op 4 februari.
Wie weet maken we binnenkort kennis. We horen graag van je!