Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er nadat ik de huur heb opgezegd?

< Terug naar Huuropzeggen

Nadat wij uw huuropzegging ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging met informatie over de oplevering van de woning. Daarna nemen we contact met u op om een inspectieafspraak met u in te plannen. Het is belangrijk dat u aanwezig bent bij deze inspectie.  We lopen samen met u de woning door. U kunt daarbij nog vragen stellen en informatie geven. We spreken samen met u af hoe u de woning aan ons oplevert. Deze afspraken leggen we vast in een inspectierapport.

Zodra wij de huuropzegging ontvangen, gaan wij op zoek naar nieuwe huurders. Deze nieuwe huurder wil de woning graag van binnen zien voordat hij een besluit neemt om de woning wel of niet te huren. Wij vragen u daarom vriendelijk om deze nieuwe huurder een kijkje te gunnen in de woning.

U levert de woning leeg en schoon op. Zijn er door de nieuwe huurder zaken overgenomen dan mogen deze in de woning achterblijven. Zorgt u er wel voor dat al deze zaken op het overnameformulier staan vermeld.

Op de laatste huurdag levert u bij ons de sleutels in. Wij controleren vervolgens of u de woning volgens de gemaakte afspraken heeft opgeleverd.Was deze informatie nuttig voor u?