Over TBV Wonen

Corona


Corona-informatie

Laatste update: 23-02-2022

Versoepeling maatregelen

Per 25 februari 2022 versoepelen de maatregelen rondom corona.

Bezoek op afspraak

Wij ontvangen u graag op afspraak in onze Woonwinkel, op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00u . Een afspraak maakt u eenvoudig via deze website of telefonisch via 013 - 594 05 94.
Komt u op afspraak bij ons langs, dan zijn 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Let u erop dat wij ons kantoor in Tilburg aan de Spoorlaan verbouwen. Vanaf 16 maart kunt u bij ons terecht op Spoorlaan 428, enkele meters naast onze gebruikelijke ingang.
Ook bent u op maandag en donderdag welkom van 9.00-12.00u welkom op ons Steunpunt Udenhout: Slimstraat 2a.

We blijven voorzichtig

Ook al vervallen de meeste maatregelen, corona is nog niet verdwenen. We vragen u om bij klachten thuis te blijven en uw afspraak te verzetten. Ook bij een afspraak met een collega van ons bij u thuis, vragen wij deze te verzetten als u of een huisgenoot klachten heeft.
Onze dienstverlening verloopt weer als vanouds, maar ook onze collega's blijven voorzichtig, zorgen voor goede hygiëne etc. Wij begrijpen dat deze versoepelingen voor sommige mensen ook spannend is, bijvoorbeeld bij mensen met een kwetsbare gezondheid. Hoewel de 1,5 meter als regel vervalt, houden wij als u dat graag wilt graag rekening met uw wensen. Geeft u dit dus gerust aan bij onze collega's.

Wij zijn blij met de versoepelingen en de mogelijkheid om u als bewoner weer makkelijker te kunnen ontmoeten!