Over TBV Wonen

Corona


Stap voor stap terug naar gewone dienstverlening

Veiligheid blijft voorop staan!

Na meer dan een jaar van grote beperkingen, zien we dat de maatschappij steeds meer 'open mag'. Veel overheidsmaatregelen worden versoepeld. Wij zijn blij dat ook wij mooie stappen mogen zetten in het terugbrengen van onze maatregelen. Wij staan immers graag klaar voor u als bewoner en ontmoeten u graag. Maar: corona is nog niet voorbij en uw veiligheid en de onze blijven voorop staan.
Op deze pagina leest u over onze werkwijze. In onze keuzes volgen wij altijd de lijn van het RIVM. De actuele informatie van het RIVM leest u op 
de website van het RIVM.
Specifieke informatie voor Noord Brabant leest u op de website van de Veiligheidsregio Midden- en West Brabant
.

1). Woonwinkel Tilburg 

Een afspraak maakt u via onze website of telefonisch: 013 - 594 05 94. De woonwinkel Tilburg is op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00-12.00u. Na 12 uur werken wij op afspraak. Om drukte te spreiden maken wij graag een afspraak met u. 

Wij vragen u dringend om niét te komen als u last heeft van griep- of verkoudheidsverschijnselen.
In de winkel blijft de 1,5 meter afstand gelden.

2). Kantoor Udenhout

Kantoor Udenhout is op maandag en donderdag van 9.00-12.00u geopend. Een afspraak maken is niet nodig.

3). Afspraken bij u thuis

Afspraken bij u thuis zijn, als dit veilig kan, weer mogelijk.


Voor reparaties geldt:
Al ons dagelijks onderhoud plannen wij weer gewoon in en voeren wij uit. Voorwaarde hierbij is wel dat het werk veilig kan worden uitgevoerd. Is er iemand in uw woning met corona-gerelateerde gezondheidsklachten? Dan moet de afspraak worden uitgesteld. Onze 6 stappen voor veilig repareren vindt u op www.tbvwonen.nl/veiligrepareren. Neemt u uw verantwoordelijkheid? Wij nemen de onze!

U kunt uw reparatieverzoek aan ons doorgeven via de reparatielijn: 013 - 594 05 55.

Eerlijk is eerlijk: omdat we niet precies kunnen inschatten hoeveel verzoeken er binnenkomen nu we deze werkzaamheden hervatten, kan het zijn dat er enige wachttijd is voor uw verzoek wordt uitgevoerd. Maar het goede nieuws is dat we het in ieder geval weer kunnen inplannen en uitvoeren. Dank voor uw geduld!


Planmatig onderhoud
Wij voeren ons geplande onderhoud overal uit. Vanzelfsprekend doen we dit op een veilige manier.
We werken aan de buitenzijde van gebouwen, maar ook in de algemene ruimten en woningen.
Uitzondering zijn woon-zorgcomplexen. Daarin voeren we werkzaamheden alléén uit in overleg met de zorgpartij.

Als u gaat verhuizen

Afspraken
Ook afspraken die te maken hebben met een verhuizing, zoals voor- en eindinspectie, bezichtiging, kennismakingsgesprek, sleuteluitreiking etc. kunnen weer op locatie plaatsvinden. Ook hier blijven afspraken over hygiëne en 1,5 meter gelden. Groepsbezichtigingen zijn op corona-proof manier weer mogelijk en ook afspraken tussen bewoners in verband met overname kunnen met het houden van 1,5 meter plaatsvinden.
Bij alles blijft gelden: heeft u klachten, blijf thuis en verzet de afspraak.

4). Bijeenkomsten en overleggen

Groepsbijeenkomsten of overleggen kunnen in beperkte vorm soms weer plaatsvinden, als de groepsomvang en grootte van de ruimte 1,5 meter afstand mogelijk maken.

5). Onze medewerkers werken deels op kantoor, deels thuis

Vanaf 1 juli mogen medewerkers 50% van de tijd op kantoor werken. Dat betekent nog altijd dat een groot deel van onze medewerkers thuis werkt, maar gelukkig kunnen wij u steeds meer vanaf kantoor van dienst zijn.

6). Hygiënemaatregelen

Wij volgen de adviezen van het RIVM om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij geven bij ontmoetingen tijdelijk geen hand, zorgen voor schone handen en een schone werkomgeving en houden iets meer afstand. Wij roepen ook onze bewoners op deze adviezen te volgen. 

Hieronder een paar plaatsen waar u meer informatie kunt vinden over het coronavirus en hoe hiermee om te gaan.

- Kijk op de website van het RIVM voor actuele informatie van rijksoverheid.
- Landelijk expertisecentrum Pharos geeft eenvoudig en in verschillende talen informatie over wat u zelf kunt en moet doen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bekijk de info in verschillende talen:
Nederlands

- Steffie legt in gesproken tekst eenvoudig uit wat je moet en kunt doen. Heel toegankelijk voor wie moeite heeft met lezen.

Wij vertrouwen op uw begrip voor onze maatregelen. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!