Nieuws

Wil je weten wat er allemaal gebeurt op het gebied van wonen? Bij ons, in de stad en de dorpen en in de landelijke politiek. Hier vind je de laatste nieuwtjes.

8 en 13 september aangepaste dienstverlening reparatielijn

Op vrijdag 8 en woensdag 13 september hebben onze collega’s van de reparatielijn een training. Bel je die dagen de reparatielijn? Dan word je geholpen door een telefonist van buiten TBV Wonen. Die neemt je melding voor ons aan. Misschien is de wachttijd aan de telefoon op deze dagen wat langer. Is er geen haast bij je melding? Dan kun je hem ook insturen via onze website of de volgende werkdag bellen. Is er wél spoed? Bel dan wél gewoon de reparatielijn. Dan zorgt de telefonist dat je alsnog snel geholpen wordt.

Symposium KwilT: samenredzaamheid in de Tilburgse praktijk

Samenwerken aan zelfredzaamheid, dat kun je ook samenredzaamheid noemen. In Tilburg hebben bewoners en organisaties uit zorg, huisvesting en onderwijs de handen ineengeslagen om de wijk Fatima-Oost ‘samenredzamer’ te maken. Op woensdag 12 juli kunnen belangstellenden kennismaken met de wondere wereld van dit project, dat de naam KwilT heeft gekregen.

Wet Goed Verhuurderschap

De overheid heeft een nieuwe wet gemaakt over het verhuren van woningen. Deze Wet Goed Verhuurderschap gaat per 1 juli 2023 in. Graag informeren we je over deze wet en wat erin staat.

Aannemer slachtoffer van gijzelsoftware

Aannemersbedrijf Coen Hagedoorn Bouwgroep is slachtoffer geworden van gijzelsoftware. Daarbij hebben de aanvallers toegang gekregen tot computersystemen van Coen Hagedoorn Bouwgroep. Het gaat dus niét om het systeem van TBV Wonen. 

Welkom terug in onze woonwinkel!

Het werk aan onze woonwinkel is klaar! Je bent vanaf vandaag (maandag 24 april) weer van harte welkom op ons vertrouwde adres aan Spoorlaan 430. De koffie in onze opgefriste woonwinkel staat voor je klaar! Bekijk ook onze openingsdagen- en tijden.